Hvad er Learning Camp?

Learning Camp er startskuddet på børnenes forløb i Lær for Livet. Den første camp finder sted i sommerferien, den næste i efterårsferien og den tredje til foråret. Efterfølgende vil der være én weekend-camp om året.

Learning Kids har de øvrige fem år mulighed for at vælge mellem 4 tema-camps om året. Alle er garanteret minimum én camp og op til fire, hvis der er ledige pladser. Det er sjovt, udviklende og opbyggende for børnene at være på camp med Lær for Livet. De forbedrer sig fagligt og personligt, de får nye venner, de opdager, hvad de er gode til, og mange får mere selvtillid.

Learning Camp i praksis

Undervisningen på Learning Camp er ikke som i skolen. På campen går læring hånd i hånd med leg og børnenes interesser. Motivation og læring er tæt knyttet sammen, og derfor er undervisningen på campen sjov og berigende på én gang.

Dagsprogram Learning Camp

Efter første camp får hvert barn et velfortjent diplom og en personlig mappe med opgaver, resultater og metoder til læring. I mappen er der også tips til børnenes plejeforældre, voksne på anbringelsessted og lærere om, hvordan de kan hjælpe og støtte barnet i at opretholde lysten til læring.

Trygge rammer

Alle børn på Learning Camp bliver tilknyttet en voksen kontaktperson, der har ansvaret for den enkeltes trivsel, særlige behov, eventuel medicin og så videre. Det giver tryghed for både børn og voksne.

På campen får børnene sund, varieret mad og tilstrækkelig søvn. Det giver gladere børn og skaber også de bedste forudsætninger for læring.

På campen modtager børnene ikke besøg, men de kan tale i telefon hver dag med forældre, plejeforældre eller voksne på anbringelsesstedet, hvis de har behov for det. Vi har også en døgnbemandet telefon, så plejeforældre og kontaktpersoner altid kan komme i kontakt med barnet eller personalet på campen.

Video: Hvad er Learning Camp?

 • Det siger børnene

  Trivselsmåling
  77% synes de er blevet bedre til matematik
  77% synes de er blevet bedre til dansk
  75% synes de har fået mere selvtillid
  100% siger, de har fået nye venner

  Kilde: Learning Camp 1 Trivselsmåling (2016)