Lær for livet søger eventkoordinator til projektansættelse

 

Vil du arbejde med projektledelse og udfolde fede events og arrangementer for anbragte og udsatte børn og unge i Danmark?
Har du det forkromede overblik, og formår du at realisere tingene i praksis?
Lær for Livet søger en eventkoordinator, der med et særligt projekt skal understøtte oplevelsesindustrien for 2021.

OBS projektansættelsen er en tidsbegrænset stilling frem til 31.12.2021. ‘
Vær opmærksom på, at der er en kort ansøgningsperiode med tiltrædelse snarest.

Om stillingen
Et politisk flertal på Christiansborg har afsat 500 mio. kr. til at styrke oplevelsesindustrien samtidig med, at det giver kulturelle aktiviteter og sjove oplevelser for sårbare grupper i samfundet ovenpå Corona – heriblandt børn og unge i Lær for Livet der har fået tildelt 10 mio. kr.

De ekstra midler skal bruges til at planlægge og afholde nogle sjove og meningsfulde aktiviteter, som kan styrke trivslen og de gode oplevelser for Lær for Livets Learning Kids. Dine primære arbejdsopgaver er planlægning og koordinering og realisering af arrangementer.

Eventkoordinator der kan facilitere projekter og finde løsninger
Som eventkoordinator skal du både idéudvikle og have fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig for de unge i forhold til kulturtilbud og oplevelser i bred forstand samtidig med, at du skal koordinere og have overblik over projekterne og sørge for opfølgning.

I samarbejde med eksterne leverandører sørger du for, at projektet når i mål og bliver en succes. Vi forventer derfor, at du er en person, der kan tage ejerskab over og facilitere projekter. Vi har allerede en række ideer på tegnebrættet, men vi glæder os til, at du tænker med.

Som eventkoordinator i Lær for Livet forventer vi, at:

  • Du kan arbejde under pres og stadig holde helikopterblikket, hvor andre ikke har det.
  • Du forstår at gribe mulighederne, når de er der, og løbe med opgaverne.
  • Du arbejder struktureret.
  • Du er en haj til økonomi og booking.
  • Du har erfaring med kontraktarbejde og indgåelse af kontrakter.

Om dig
Du trives i et mindre sekretariat, hvor opgaverne er alsidige, og hvor alle løfter i flok. Du bliver en del af et stærkt team og vil referere til Lær for Livets økonomi- og administrationschef. Din uddannelsesbaggrund er formentlig inden for eventplanlægning/ eventkoordinator, Entrepreneurship and management, kaospilot etc. Vi ser gerne, at du har nogle års erfaring, enten fra lignende stilling i en NGO, pr-bureau, spillested eller lignende.

Om lær for livet
I Danmark har vi lige og fri adgang til uddannelse, men ikke lige muligheder for at gennemføre den. Kun 27 procent af de udsatte unge har gennemført en ungdomsuddannelse seks år efter folkeskolen. Det gælder for 77 procent af deres ikke-udsatte kammerater.

Lær for Livet er et helhedsorienteret og langsigtet læringsprogram, der skal styrke anbragte og udsatte børns læring og livsduelighed, så de på sigt kan gennemføre en ungdomsuddannelse og skabe sig et godt og selvforsørgende liv. Børnene er mellem 9 og 13 år, når de starter deres seks år i programmet. I løbet af de seks år kommer børnene på Learning Camp minimum én gang om året, og de får tilknyttet en frivillig mentor, som støtter op om skolearbejdet 2-4 gange om måneden.

Endelig bygger programmet bro til hjemmelæringsmiljøet ved at dele viden om motivation og læring med de voksne, som børnene møder i dagligdagen.
Vi bor på Hejrevej 43, 2400 København NV.
Læs mere på www.laerforlivet.dk

Ansøgning og kontakt
Bemærk, at stillingen er tidsbegrænset. Ansættelse er hurtigst muligt og frem til 31.12.2021.
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte erik@laerforlivet.dk eller telefon: 22182460
Send din ansøgning og CV her

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.