Nyhed

13. september 2018

Der er altid faglig hjælp at hente hos Lær for Livet. Du har mulighed for at bestille faglige materialer og bøger på Lær for Livets hjemmeside, som vil blive tilsendt til din adresse med posten. Det kan du gøre på siden Bestilling af materialer 

Du finder også andre undervisningsmaterialer og links på Lær for Livets hjemmeside, som kan bruges i mentorarbejdet. Se mere på Gode råd og værktøjer

Lær for Livet tilbyder også sparring med vores to faglige livliner Martin Kristensen og Ulrikke Ottosen, som kan ringe jer op til en snak. Martin og Ulrikke deltager som camp-chefer på Learning Camp og kender børnene og de faglige udfordringer rigtig godt.

For at kunne tilbyde den rette form for sparring, skal du sende en mail til carolina@laerforlivet.dk, der finder ud af, hvad behovet er og målretter hjælpen.

Siden foråret har Lær for Livet også åbnet op for, at anbringelsessteder (plejefamilier og institutioner) kan bruge Lær for Livets faglige materialer. Det er I meget velkomne til at videreformidle til mentorbarnets voksne, så vi på den måde kommer hele vejen rundt om barnet med faglig støtte.

  • Følg os