Indsend straffeattest

Lær for Livet indhenter straffe- og børneattest på alle mentorer. Attesterne skal opdateres en gang om året, derfor vil du opleve at vi hvert år, så længe du er mentor hos Lær for Livet, beder dig om dine attester. Du kan ikke selv indhente din børneattest. Den ansøger Lær for Livet om når vi modtager din straffeattest.

StraffeattestIndsend din straffeattest til Lær for Livet

Ved indsendelse af attesten bliver den direkte uploadet til en sikker server hos Lær for Livet. Følg linket forneden for at indsende din attest. Du vil kort efter modtage en bekræftelse på, at dine filer er blevet uploadet til os. Når vi har modtaget din straffeattest anmoder vi dig om tilladelse til at få udleveret din børneattest. Denne anmodning kommer i din e-boks, så vær opmærksom på dette. 

Indsend din straffeattest her

 

Er du i tvivl om hvordan du indhenter din straffeattest? Sådan gør du:

1. Hav NemID og nøglekort klar. Gå ind på politiets hjemmeside via dette link: www.politi.dk/da/borgerservice/straffeattest/privat_straffeattest/. Her skal du bestille din straffeattest som så vil blive sendt til din e-boks.

2. Log ind på din e-boks og download din attesten. Husk at gemme den et sted du kan huske og gerne som en PDF-fil.

3. Derefter går du ind på dette link: straffeattest.laerforlivet.dk/. Her kan du uploade din attest fra din computer til os.

4. Tryk på ’Kom igang!’

5. Udfyld persondata og tryk videre.

6. Tryk på ’Klik her for at uploade’ og vælg din straffeattest i PDF-format. Tryk derefter på ”Videre”.

7. Luk ikke siden ned før du har fået besked om, at vi har modtaget attesten. Du vil også få en bekræftelse på din mail (vær opmærksom på at denne mail kan ende i spamfilteret).

8. Når vi modtager attesten anmoder vi dig om tilladelse til at få udleveret din børneattest. Denne anmodning kommer i din e-boks, så vær opmærksom på dette.

9. Fra du modtager vores anmodning om børneattest i din e-boks har du 14 dage til at give os tilladelse. Når du det ikke indenfor 14 dage, skal vi ansøge igen.

10. Når du har givet os tilladelse til at indhente din børneattest via din e-boks, behøver du ikke at tænke på attesterne, før vi om et år skal have en opdateret version og kontakter dig igen.

 

Hvis du er i tvivl om hvordan vi opbevarer dine personoplysninger kan du læse Lær for Livets privatlivspolitik.