Indsend straffeattest

Lær for Livet indhenter straffe- og børneattest på alle mentorer. Attesterne skal opdateres hvert andet år, så længe du er mentor hos Lær for Livet. Du kan ikke selv indhente din børneattest. Den ansøger Lær for Livet om når vi modtager din straffeattest.

Straffeattest

Indsend din straffeattest til Lær for Livet

Ved indsendelse af attesten bliver den direkte uploadet til en sikker server hos Lær for Livet. Når vi har modtaget din straffeattest, anmoder vi dig om tilladelse til at få udleveret din børneattest. Denne anmodning modtager du i din e-boks, så vær opmærksom på dette. 

Er du i tvivl om hvordan du indhenter din straffeattest? Sådan gør du:

  1. Hav NemID og nøglekort klar. Gå ind på politiets hjemmeside via dette link. Her skal du bestille din straffeattest som så vil blive sendt til din e-boks.
  2. Log ind på din e-boks og download din attest. Husk at gemme den som en PDF-fil et sted du kan huske, fx på dit skrivebord på din PC.
  3. Derefter går du ind på linket, som er blevet sendt til dig på mail. Her kan du uploade din attest fra din computer til os.
  4. Når vi modtager attesten, anmoder vi dig om tilladelse til at få udleveret din børneattest. Denne anmodning kommer i din e-boks, så vær opmærksom på dette.
  5. Fra du modtager vores anmodning om børneattest i din e-boks har du 10 dage til at give os tilladelse. Når du det ikke indenfor 10 dage, skal vi ansøge igen.
  6. Når du har givet os tilladelse til at indhente din børneattest via din e-boks, behøver du ikke at tænke mere på attesterne, før vi om ca. havlandet år skal have en opdateret version og kontakter dig igen.

Hvis du er i tvivl om hvordan vi opbevarer dine personoplysninger kan du læse Lær for Livets privatlivspolitik.