10 mio. kr. skal give gode oplevelser til børn og unge i Lær for Livet

Et politisk flertal på Christiansborg er netop blevet enige om at afsætte 500 mio. kr. til at styrke kulturelle aktiviteter og sjove oplevelser for sårbare grupper i samfundet – heriblandt børn og unge i Lær for Livet.

Det sker for at kompensere for den isolation, ensomhed og mistrivsel, som alt for mange børn og unge har oplevet under corona-nedlukningen. Midlerne er målrettet aktiviteter, der skal bidrage at kickstarte den skrantende oplevelsesøkonomi i kultur- og restaurationslivet.

Lær for Livets direktør Illa Westrup Stephensen sender en stor tak til partierne bag aftalen:

”Selvom det er på en trist baggrund, er vi Lær for Livet både taknemmelige, begejstrede og topmotiverede for at få midlerne ud og leve til gavn for vores børn og unge i programmet. Vi ved, at der blandt særligt sårbare børn og unge er en stor ensomhed og mistrivsel under Corona. Derfor er vi glade for, at vi får ekstra midler til planlægge og afholde nogle sjove og meningsfulde aktiviteter, som kan styrke trivslen og de gode oplevelser for vores Learning Kids.”

Nyheden om de ekstra midler er så ny, at direktøren endnu ikke kan sige, hvad de ekstra midler skal gå til, men hun nævner, at alt fra biografture, museumsbesøg og musikaktiviteter på camp kan blive aktuelt.

Stor tak til social- og ældreminister Astrid Krag og kulturminister Joy Mogensen og flertallet bag aftalen.

Læs mere om aftalen her: https://sm.dk/nyheder/nyhedsarkiv/2021/mar/500-millioner-kroner-til-oplevelser-skal-bekaempe-ensomhed-blandt-aeldre-og-udsatte-

Flere nyheder