Kom gratis med i ZOO – og oplev Christopher live!

NU KAN DU OPLEVE EN GRATIS AFTEN I ZOO

KOM MED DEN 19. MARTS 2022 KL. 16:30-21.00
I ZOOLOGISK HAVE KØBENHAVN.

Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til Lær for Livet i ZOO København – en  lærerig, underholdende og hyggelig aften fuld af aktiviteter og unikke oplevelser blandt dyrene.

Se med når dyrene fodres og bliv klogere på hvad dyrene laver når natten falder på. Kom  helt tæt på en slange i Tropezoo, hvis du tør. Hold varmen omkring bålet på Naturbasen imens du kigger på skind og kranier. Nyd byens flotteste udsigt fra toppen af Zootårnet. Der sker alverdens ting i ZOO, kun fantasien sætter grænser!

Som noget helt særligt, kan du opleve Christopher LIVE! Det kan du ved ZOO-tårnet ved indgangen.

Lær for Livet betaler mad og drikke samt transport, så dét behøver du ikke tænke på. Alt hvad du har brug for at vide om det praktiske i forbindelse med dagen, kan du læse via dette link: Tilmeld dig en gratis aften i Zoo.

Vi håber at se rigtig mange af jer, så lad hyggen begynde og lad os tilbringe en magisk aften med unikke oplevelser og lys i ZOO.

Vær opmærksom på, at alle forrige tilmeldinger er slettet, så du skal tilmelde dig igen, hvis du vil med til arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

NB: Ved tilmelding til arrangementet, giver du tilladelse til, at eventuelle nyhedsmedier, der er til stede ved arrangementet og Lær for Livet må bringe video og billedmateriale af de tilmeldte.

Flere nyheder