Lær for Livet i nyt samarbejde med GoTutor

Lær for Livet og GoTutor lancerer nu Lær for Livet Academy. Dette samarbejde mellem Lær for Livet og lektiehjælps-virksomheden GoTutor giver Lær for Livets frivillige mentorer adgang til inspirerende onlinekurser om sjov og motiverende lektiehjælp, pædagogik og meget mere. Det er et ud af flere projekter, som de to parter samarbejder om.   

At styrke skoleglæde, motivation og trivsel er fælles mål for Lær for Livet og GoTutor, som er en del af Egmont. Derfor er Lær for Livet glade for at kunne annoncere samarbejdet, der blandt andet giver Lær for Livets frivillige mentorer adgang til inspirerende videoer om undervisning i dansk og matematik og om at skabe større skoleglæde.

Lær for Livets frivilligchef Thomas Kirkeskov er derfor begejstret for det nye samarbejde.

”Vores frivillige mentorer gør et kæmpe stykke arbejde, når de hver uge mødes med deres mentorbarn for at hjælpe med lektierne og motivere til læring. Vi ønsker at støtte mentorerne, så de er bedst muligt klædt på til opgaven. Derfor er Lær for Livet Academy en kæmpe gave, som vi er meget taknemmelige for, at GoTutor nu stiller til rådighed,” fortæller frivilligchef i Lær for Livet Thomas Kirkeskov.

Hvad er Lær for Livet Academy?
GoTutor har siden 2020 udviklet GoTutor Academy, som er en online kursusplatform med kurser i pædagogik, didaktik, undervisning af ordblinde og meget mere. Denne platform er til rådighed for alle lektiehjælpere ved GoTutor. Men det ligger samtidig i Egmonts DNA at bidrage til almennyttigt arbejde. Derfor tog adm. direktør i GoTutor, Ruben Samuel Sørensen, fat i Egmont Fonden for at høre, om platformen kunne tilbydes i en justeret udgave til nogle af Fondens bevillingsmodtagere, som blandt andet tæller Lær for Livet. Og det kunne det. Resultatet heraf er Lær for Livet Academy.

”Lær for Livet Academy er nu et tilbud til alle Lær for Livets frivillige mentorer. Det er en online kursusplatform, som tager udgangspunkt i videoerne udviklet til GoTutor Academy. Der er tale om kortere videoer, som skal inspirere mentorerne i forhold til deres relation med børnene. Platformens indhold er udviklet med førende eksperter – f.eks. virksomheden ”Ordblindetræning”, der ligesom GoTutor er en del af Egmont,” forklarer GoTutors adm. direktør Ruben Samuel Sørensen.

Billedet herunder viser forsiden på Lær for Livet Academy, inkl. de forskellige mapper med videoer, som mentorerne har adgang til:

 

Lær for Livet Academy dækker således både konkrete fag og vigtige emner såsom motivation, trivsel og læring. Det er ideen, at platformen hele tiden skal opdateres med relevant indhold, og på nuværende tidspunkt planlægges der nogle videoer om ”at undervise online” til gavn for de mentorer, hvor det kan være relevant.

Hvad omfatter samarbejdet med GoTutor?
Samarbejdet mellem GoTutor og Lær for Livet omfatter ikke kun Lær for Livet Academy. GoTutor har f.eks. leveret camp-medarbejdere til Lær for Livets camps og har rådgivet Lær for Livet om deres kampagneaktiviteter.

”Hos GoTutor har vi en CSR-strategi, som bl.a. har til formål at hjælpe organisationer som Lær for Livet via vores kompetencer, erfaringer og adgang til over 2.500 lektiehjælpere ved GoTutor. Jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med Lær for Livet i fremtiden,” udtaler adm. direktør hos GoTutor, Ruben Samuel Sørensen.

I fremtiden er planen derfor, at Lær for Livet Academy skal styrkes, men GoTutor ønsker også at hjælpe Lær for Livet med en række andre projekter, hvor GoTutor kan hjælpe qua deres erfaring, systemer og netværk.

GoTutor tilbyder privat lektiehjælp til elever i grundskolen og på gymnasiet i hele Danmark. Virksomheden har udviklet og doneret platformen Lær for Livet Academy til de frivillige mentorer hos Lær for Livet. Dette er en online kursusplatform med videoer om pædagogik, undervisning i dansk og matematik, undervisning af børn med ordblindhed og meget mere. Derudover er GoTutor med til at skaffe undervisere til Lær for Livets camps og tilbyder løbende Lær for Livet faglig sparring på tværs af forskellige områder.

Læs mere om GoTutor her

 

Flere nyheder