Learning Clubs fortsætter i 2022

Efter et forår med hjemmeundervisning og social isolation grundet COVID-19, iværksatte Lær for Livet i sommeren 2020 syv lokale Learning Clubs med målet om at give en ekstra faglig og social håndsrækning til vores Learning Kids. Learning Club blev en succes og grundet stor efterspørgsel fra børnene, har Lær for Livet besluttet af vedholde initiativet i 2022.

Takket være en ekstrabevilling har det været muligt at give børnene nogle ekstra fede oplevelser. Vi har været i Tivoli, i Djurs Sommerland og på Bakken. Vi har også været i trampolinland og i klatrepark. Vi har været i Timm Vladimirs Køkken og lave julegodter, og den sidste klub er et kreativt juleværksted, hvor børnene skal lave juledekorationer. De klubansvarlige kunne næsten ikke få børnene med hjem igen fra Tivoli og følte sig nærmest til overs i Timm Vladimirs Køkken, fordi børnene var SÅ fordybet i deres madlavning.

I foråret 2022 afholder Lær for Livet én månedlig Learning Club fordelt i og omkring byerne; Helsingør, Vordingborg, Kalundborg, Roskilde, Esbjerg, Aarhus, Aalborg og Odsherred. Tre af klubgangene bliver større arrangementer ude af huset, og tre af klubgangene bliver mindre arrangementer med mere rolige og hyggelige aktiviteter fx i et frivillighus.

Alle Learning Kids bliver inviteret til hver klubgang, og vi glæder os til at gentage succesen!

Flere nyheder