Simon Kvamm donerer sit flygel til Lær for Livet

Lær for Livets ambassadør Simon Kvamm donerer sit flygel til Lær for Livet. Det kommer nu børn og unge i Esbjerg til gavn. Flygelet kommer nemlig til at stå i kultur- og medborgerhuset Platformen i Esbjerg, hvor Lær for Livet afholder deres lokale klub for børn og unge i programmet. 

Simon Kvamm har komponeret sange til både Nephew og De Eneste To på det fine, gamle flygel, som musikeren nu donerer til Lær for Livet.  

Det er en smule vemodigt for mig at jeg ikke længere har plads til det gamle Blüthner flygel, der i flere generationer har fulgt min familie. Men jeg bliver varm indeni ved tanken om, at det kommer til at stå og leve videre på medborger- og kulturhuset Platformen i Esbjerg. Jeg har altid forbundet Esbjerg med stærke musikoplevelser,” siger den garvede musiker, som udover at være forsanger i bandet Hugorm, er ambassadør for Lær for Livet og ny og populær dommer i X-factor. 

I Lær for Livet er der stor begejstring for den generøse gave fra deres ambassadør. 

Vi er meget begejstrede for, at vi kan være med til at sprede musik og glæde til de lokale borgere i Esbjerg, der kommer på Platformen, men selvfølgelig også i forhold til de børn og unge, som vi gerne vil skabe et stærkt, lokalt fællesskab omkring. Derfor er vi meget taknemmelige for, at Simon havde os i tankerne, da han skulle give sit flygel et nyt hjem,” fortæller Karen Haumann, der er direktør i Lær for Livet. 

Den daglige leder af Platformen i Esbjerg, Thomas Abrahamsen, er o2gså meget glad for donationen: 

Vi er helt utrolig glade for, at Simon har valgt at flygelet nu skal have base på Platformen. Udover at komme Lær for Livets lokale klub til gode, så vil det også blive udgangspunkt for sang, musik og liv for en mangfoldig skare af fællesskaber. Og jeg tror ikke, det bliver noget problem at finde folk, der har lyst til at spille på Simon Kvamms gamle flygel,” udtaler Platformens daglige leder Thomas Abrahamsen.  

Flere nyheder