Thomas Kirkeskov er ny frivilligchef i Lær for Livet

Nye kræfter til Lær for Livet

Thomas Kirkeskov er ny frivilligchef i Lær for Livet

Tidligere generalsekretær i KFUM-spejderne, Thomas Lynderup Kirkeskov, starter den 1. december 2021 som frivilligchef i Lær for Livet.

Thomas Kirkeskov skal være med til at udvikle og styrke Lær for Livet som frivilligorganisation.

”Jeg glæder mig utroligt meget til at skulle arbejde for en sag, der er så vigtig. Alle børn og unge fortjener de bedste forudsætninger for at leve livet, og det bidrager alle de frivillige i Lær for Livet i den grad til,” udtaler Thomas Kirkeskov.

”Jeg ser opgaven med at opbygge en frivillig-organisation, og at udvide de muligheder som frivillige har, som en mulighed for at styrke Lær for Livet og nå ud til endnu flere børn og unge, som har behov for støtte.”

Thomas Kirkeskov har i otte år været generalsekretær for KFUM-Spejderne, og har været ansat i den frivillige organisationsverden i mange år. Det seneste år har han være selvstændig ledelses- og organisationskonsulent. Thomas Kirkeskov er uddannet kulturgeograf, men har senere taget en uddannelse i ledelses- og organisationsudvikling. Thomas er 50 år, gift og har to børn.

”Jeg er meget glad for at få en kapacitet som Thomas Kirkeskov med ombord i Lær for Livet. Thomas vil uden tvivl bringe Lær for Livet stor værdi. Både med sin erfaring indenfor det organiserede børne- og ungdomsarbejde i Danmark, men også i forhold til at skabe en frivilligbevægelse, som skal sikre, at flest mulige børn og unge i udsatte positioner får den nødvendige støtte til at klare sig godt i livet,” udtaler Lær for Livets direktør Illa Westrup Stephensen.

Om Lær for Livet

Lær for Livet er et langsigtet og helhedsorienteret læringsprogram, der skal styrke børn og unge i udsatte positioner både fagligt og socialt, så de på sigt kan gennemføre en ungdomsuddannelse. Hvert barn er med i Lær for Livet i seks år, hvor de kommer på flere Learning Camps og har tilknyttet en frivillig mentor, som støtter barnet fagligt og socialt et par timer 2-4 gange om måneden.  Lær for Livet er finansieret af private fonde og 47 samarbejdskommuner rundt om i landet.

For mere information kontakt venligst:

Dorthe Pihl, kommunikationschef i Lær for Livet: mobil 41 25 02 25

Flere nyheder