Tillykke til årgang 2021!

Årgang 2021 har netop har afsluttet deres sidste Learning Camp, LC3, og de afslutter dermed deres første år i Lær for Livet.

På LC3 havde vi et særligt fokus på Fejltastisk, om at vi også lærer, og lærer nyt, når vi laver fejl. Det gav sig særligt til udtryk, da vi fik besøg af rapperen og rimsmeden Per Vers. Per Vers skulle improvisere en camp-rap med alle vores Learning Kids, og han beskrev selv improvisation som en metode, hvor man er lettere dårligt forberedt. Vi voksne synes nu det lød ret tjekket, da han sammen med børnene fik lavet en sprød rap, hvor ord som: matematik, pizza, venner og Fortnite indgik.

Selvom det var vemodigt for de fleste Learning Kids at sige farvel til deres gode campvenner, deres undervisere og zonevoksne, så husker vi på, at det ikke er farvel men på gensyn, for vi ser hinanden igen på Lær for Livets temacamps.

Børnenes voksne vil fremover få tilsendt en invitation med link til tilmelding via e-mail. Fra nu af, så skal I aktivt tilmelde barnet de temacamps som det vil deltage på.

Datoerne for weekendcamps resten af 2022 er:

Temacamp – matematik: 9.-11. september

Temacamp – dansk: 23.-25. september

Temacamp – dansk: 11.-13. november

Temacamp – matematik: 25.-27. november

Du kan også finde et link til kalenderen her: https://laerforlivet.dk/velkommen-til/kalender/

Vi glæder os til at byde velkommen til vores største årgang nogensinde, årgang 2022. De skal på deres første LC1 camp fra den. 29. juni – den. 8. juli.

Vi siger tak for tre gode LC-camps til alle Learning Kids fra årgang 2021, og vi siger tak for et stærkt samarbejde med jer voksne derhjemme og børnenes zonevoksne og undervisere på camp. Vi kunne ikke have gjort det uden jer.

 

 

Flere nyheder