Samarbejdspartnere

Lær for Livet er en selvstændig fond, der er etableret af Egmont Fonden med en ambition om, at flere anbragte børn og unge får en ungdomsuddannelse. 

Lær for Livet samarbejder med over 41 af landets kommuner, som visiterer og medfinansierer børnenes deltagelse i programmet. Hvis I ønsker at blive samarbejdskommune, så se mere om tilmelding og pris her. 

Derudover har Lær for Livet en række samarbejdspartnere, som er med til at gøre programmet muligt. Det gælder bl.a. Professionshøjskolerne Metropol, UC Syd og UC Sjælland. Metropol og Lær for Livet har i samarbejde udviklet et modul til den pædagogiske diplomuddannelse, som skal styrke lærere og pædagogers erfaringer med intensive læringsforløb og varieret undervisning.

Lær for Livet har også fornøjelsen af at have en kompetent pro bono-samarbejdspartner i Waves Communications. Waves har blandt andet holdt oplæg for Lær for Livets mentorer om, hvordan de kan fortælle deres gode historie fra hjertet – og til hjertet – og på den måde sprede ringe i vandet og tiltrække andre gode kræfter til programmet.

Lær for Livet samarbejder også med Teach First om at sprede viden og kendskab til intensive læringsforløb. Som en del af deres uddannelse deltager Teach Firsts Graduates i den to uger lange Learning Camp i sommerferien, hvor de får erfaring med netop intensive læringsforløb og inspirerende, aktiv undervisning. 

Hvis du vil vide mere om muligheden for at samarbejde med Lær for Livet, så læs mere her

Eller kontakt programleder Stine Hamburger på telefon 2888 8426 eller mail: stine@laerforlivet.dk

Læs virksomhedsfolder

 

  • Lær mere

    Læs folder om virksomheds-samarbejde med Lær for Livet

         Åbn folder 
    hvorfor-anbragte-born

Lær for Livets samarbejdspartnere