Samarbejdspartnere

Lær for Livet har en lang række samarbejdspartnere inden for den offentlige og private sektor. Vores samarbejdspartnere gør det muligt for os at tilbyde og videreudvikle et kvalificeret og sammensat læringsprogram, som styrker udsatte børn og unges faglighed og relationelle kompetencer.

samarbejde

Kommuner

Lær for Livet samarbejder i dag med 47 kommuner. Kommunens primære opgave i samarbejdet med Lær for Livet er at visitere børn til programmet. På siden kan du læse mere og hente en folder til kommuner.

Pro Bono

Vi samarbejder med virksomheder, som med særlig faglig viden eller kompetencer bidrager til Lær for Livets arbejde. Her kan du læse mere om vores Pro Bono samarbejdspartnere.

Fonde

Vores samarbejdsfonde donerer midler, der går til læringsprogrammet og organisationens drift. Læs mere om vores samarbejdsfonde her.

Andre samarbejdspartnere

Se en samlet oversigt over vores samarbejdspartnere og læs hvordan de hver især bidrager til Lær for Livets læringsprogram. Gå til oversigten.


Lær for Livet vægter også samarbejdet med vores frivillige mentorer meget højt. Klik her, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan blive mentor.

Lær for Livet er en selvstændig fond, der er etableret af Egmont Fonden med en ambition om, at flere anbragte og udsatte børn og unge får en ungdomsuddannelse. Hvis du vil vide mere om muligheden for at samarbejde med Lær for Livet, kan du læse vores virksomhedsfolder eller kontakte Lær for Livet på telefon 61 15 64 44 eller mail: kontakt@laerforlivet.dk

 

Læs virksomhedsfolder

 

 

Lær for Livets samarbejdspartnere