Andre samarbejdspartnere

Her kan du se en samlet oversigt over vores samarbejdspartnere og læse om, hvordan de hver især bidrager til Lær for Livets læringsprogram.


LB-forsikring


LB Forsikring bidrager med 4 mio. kr. til at styrke mentorordningen. Derudover bidrager LB Forsikring med at skaffe frivillige mentorer.

sparekassen-sjaelland-fyn


Sparekassen Sjælland-Fyn hjælper ved at rekruttere frivillige mentorer blandt medarbejderne, som kan bruge en arbejdstime om ugen til mentorgerningen.

DJØF


Fagforeningen Djøf bidrager med at udbrede kendskabet til Lær for Livets mentorordning blandt organisationens 93.000 medlemmer.

 

studietoj.dk


Studietøj.dk sælger skræddersyede studietrøjer. For hvert køb på webshoppen doneres 1 krone til Lær for Livet.


Gentofte Gospel Choir donerer overskuddet fra den årlige Gallakoncert på Bellevue Teater til Lær for Livet.


Egmont er Danmarks største mediekoncern og donerer børne- og ungdomsmagasiner til Lær for Livets Learning Camps.

arnold-busck


Arnold Busck hjælper Lær for Livet med at finde frivillige mentorer blandt boghandlernes læseglade kunder.


Undervisningsforlaget Alinea bidrager med læringsmaterialer, som bruges på Learning Camps og af de frivillige mentorer i undervisningen og lektiehjælp.

teach-first


Teach First er et graduate-program for universitetsuddannede. Alle Teach First’s graduate-studerende underviser to uger på Learning Camp.

 

ibm


Uddannelse er et centralt område i IBMs CSR-indsats. Derfor støtter IBM Lær for Livet arbejde med at styrke læring og sociale kompetencer hos udsatte børn.

laes-for-livet


Læs for Livet indsamler bøger, som doneres til institutioner for udsatte børn og unge. Læs for Livet donerer også bøger til Lær for Livets Learning Camps.

nordisk-film


Nordisk Film driver Danmarks største biografkæde og har givet biografbilletter, popcorn og sodavand til Learning Kids ifm. Learning Camps.

 

uc-syd


UC SYD hjælper Lær for Livet med at rekruttere undervisere til Learning Camp og frivillige mentorer til mentorordningen.

ida


Ingeniørforeningen IDA hjælper Lær for Livet med rekruttering af frivillige mentorer blandt foreningens medlemmer.

Koebenhavns-Professionshoejskole


Københavns Professions-højskole og Lær for Livet har i samarbejde udviklet et modul, som skal styrke lærere og pædagogers kompetencer inden for særligt tilrettelagte læringsforløb.

 

forlaget-carlsen


Forlaget Carlsen er Danmarks største forlag for børne- og ungdomsbøger. Carlsen donerer bøger til bibliotekerne på Lær for Livets Learning Camps.

 

 

pdf


Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation, som hjælper med rekruttering af mentorer.

Boblberg


Gennem fokus på fællesskaber og mennesker vil Boblberg gøre folkesundheden bedre. Boblberg hjælper med at rekruttere mentorer gennem deres digitale platforme.

 

absalon


Professionshøjskolen Absalon og hjælper Lær for Livet med rekruttering og uddannelse af underviserne til Learning Camps.