Analysestudent

Drømmer du om at arbejde med databehandling og analyse i en NGO? Har du erfaring med kvantitative og kvalitative metoder og evaluering? Så er du måske Lær for Livets nye studentermedhjælper. 

Lær for Livet søger en studentermedhjælper 15-20 timer om ugen, der kan bidrage til Lær for Livets arbejde med at indsamle og behandle kvantitative og kvalitative data samt udarbejde evaluering og analyse af disse. 

Er du glad for at arbejde metodisk, og behersker du gennemførsel såvel som behandling af både kvalitative og kvantitative data? Kan du arbejde systematisk, grundigt og selvstændigt i Excel? Trives du i interviewsammenhænge med både voksne og børn samt i efterbehandlingen af komplekse analysefund? Og drømmer du om at gøre en forskel for nogle af Danmarks mest udsatte børn? Så er stillingen måske noget for dig.  

Som analysestudent i Lær for Livet indgår du i et dynamisk sekretariat, der arbejder for, at flere anbragte og børn og unge i udsatte positioner skal kunne gennemføre en ungdomsuddannelse.  

 

Dine opgaver:

 • Design, gennemførelse og analyse af løbende surveys blandt Lær for Livets interessenter.
 • Behandling af data i Excel fra tests og surveys.
 • Design, gennemførsel og analyse af kvalitative dataherunder deltagelse i igangværende evalueringsarbejde i forbindelse med udviklingsprojektet ”Løft af udsatte børns læring” – et samarbejde mellem Odsherred Kommune, TrygFonden og Lær for Livet.
 • Administrative ad hocopgaver i sekretariatet, herunder fx udadgående kontakt til børnenes hjem, skole, kommunale sagsbehandlere mv. og løbende kørsler af data omkring børnene. 

Vi forventer, at du:

 • Arbejder sikkert i Excel (og gerne SurveyXact).
 • Er fortrolig med at facilitere interviews samt i efterbehandlingen af data 
 • Evner at gå analytisk til værks og er nysgerrig på at kigge på tværs af kvalitative og kvantitative data.
 • Er grundig, systematisk og selvstændig.
 • Trives i sociale sammenhænge og i dialog og samarbejde med både voksne og børn 
 • Trives i en mindre organisation, hvor vi alle ”løfter i flok” – og du derfor også bidrager med administrative ad hocopgaver.
 • Er i gang med en relevant bachelor eller kandidatuddannelsefx inden for sociologi eller statskundskabsom gør dig i stand til at beherske kvantitative og kvalitative metoder. 

Jobbet
Som student bliver du en del af Lær for Livets sekretariat, som består af et engageret og socialt team af erfarne medarbejdere, studentermedhjælpere, praktikanter og frivillige, som alle er klar til at tage godt imod dig. 

Stillingen ønskes besat i start januar 2022. Arbejdstiden er 15-20 timer om ugen.  

Ansøgning og kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt konsulent Josephine Lykke Rasmussen på telefon 51893415 eller e-mail: josephine@laerforlivet.dk

Send din ansøgning, cv og evt. anbefalinger på dette LINK senest søndag den 5. december 2021. Vi afholder samtaler umiddelbart herefter. 
 

Om Lær for Livet 
I Danmark har vi lige og fri adgang til uddannelse, men ikke lige muligheder for at gennemføre den. Kun 27 procent af de udsatte unge har gennemført en ungdomsuddannelse seks år efter folkeskolen. Det gælder for 77 procent af deres ikke-udsatte kammerater.  

Lær for Livet er et helhedsorienteret og langsigtet læringsprogram, der skal styrke anbragte og udsatte børns læring og livsduelighed, så de på sigt kan gennemføre en ungdomsuddannelse og skabe sig et godt og selvforsørgende liv. Børnene er mellem 9 og 13 år, når de starter deres seks år i programmet.  

I løbet af de seks år kommer børnene på Learning Camp minimum én gang om året, og de får tilknyttet en frivillig mentor, som støtter op om skolearbejdet 2-4 gange om måneden. Endelig bygger programmet bro til hjemmelæringsmiljøet ved at dele viden om motivation og læring med de voksne, som børnene møder i dagligdagen.  

Vi bor på Hejrevej 43, 2400 København NV. Læs mere på www.laerforlivet.dk