Frivillig i Learning Club

Vil du gøre en forskel for børn og unge i udsatte positioner? Så bliv frivillig i en af Lær for Livets Learning Clubs

Hvad er Learning Club?

Formålet med Learning Club er at ruste vores Learning Kids til at mestre hverdagen i skolen, ved at bidrage til en øget lyst til læring samt styrke deres generelle trivsel og selvtillid. Frem for alt, så skal Learning Club være et sjovt afbræk i børnenes hverdag. I Learning Club laver vi mange aktiviteter – for eksempel, brætspilsaftener, ture i Tivoli, museumsture og hyggelig fællesspisning. Vi forsøger altid at integrere sjov læring i aktiviteterne. I klubben vil du samarbejde med klubansvarlige, de andre frivillige og Lær for Livets rollemodeller. Vores rollemodeller er tidligere Learning Kids, som sammen med dig og de andre frivillige giver vores Learning Kids en god oplevelse med Learning Club.

Hvad laver du som frivillig i Learning Club?

Som frivillig er din primære rolle at skabe en god og tryg relation til vores Learning Kids. Du skal være med til at skabe et positivt, lærerigt og sjovt miljø i den enkelte Learning Club. Det er den klubansvarlige, der har det overordnede pædagogiske og ledelsesmæssige ansvar, og som frivillig skal du bidrage til at planlægge og gennemføre sjove og lærerige samt sociale og kulturelle aktiviteter.

Er det dig vi leder efter?:

  • Du brænder for at gøre en forskel for udsatte børn.
  • Du er klar til at tage ansvar med et tålmodigt, rummeligt og empatisk sind.
  • Du vil bidrage til at skabe gode forudsætninger for børnenes læring og trivsel.
  • Du kan tænke i forskellige aktiviteter, der tilgodeser både de børn, der fortrækker aktiviteter med fart på, mens andre er mere til de rolige og hyggelige aktiviteter.
  • Du har lyst til at tage del i et stærkt frivilligfællesskab.

Hvorfor skal du blive frivillig?

Du skal blive frivillig i en af vores Learning Clubs, hvis du vil være en del af et passioneret team, der samarbejder om at give vores Learning Kids minder for livet, nye venskaber og gode læringsoplevelser. Du vil, ligesom børnene, få fyldt ryksækken med gode og lærerige minder fra klubben, og lidt ekstra krymmel til dit CV. Som frivillig vil du blive klædt på til opgaven af erfarne kræfter i Lær for Livet, ligesom vi løbende tilbyder arrangementer af faglig karakter, der kan give nye og spændende perspektiver.

Hvad siger de klubansvarlige?:

  • ”Alt det, man giver, det får man 10 gange igen.” Jonas, klubansvarlig
  • ”Som frivillig i vores Learning Club skal du være klar på at have det sjovt med de unge.” David, klubansvarlig
  • ”Du skal være klar til at blive udfordret i arbejdet med unge mennesker, som har nogle stærke potentialer.” David, klubansvarlig

Hvad er Lær for Livet?

Lær for Livet er et langsigtet læringsprogram, der skal styrke læring og livsduelighed hos børn og unge i udsatte positioner. På lang sigt skal Lær for Livet bidrage til, at børnene kan gennemføre en ungdomsuddannelse og skabe et godt liv for sig selv. I Lær for Livet får barnet mulighed for at knytte nye venskaber med andre børn på Learning Camps og i de lokale Learning Clubs. Barnet får også en frivillig mentor, der kan støtte op om skolearbejdet og barnets tro på egne evner. Lær for Livet omtaler børnene i programmet som Learning Kids.

Vi har klubber i: Helsingør, Vordingborg, Kalundborg, Odsherred, Roskilde, Esbjerg, Aarhus og Aalborg

Information og kontakt
Er du interesseret, så send en ansøgning via linket her Ansøg her
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte frivilligchef Thomas Lynderup Kirkeskov på 2222 9420.

OBS: Vi forventer at du kan deltage i Learning Club 1 gang om måneden i 3-6 timer.
Vi glæder os til at høre fra dig.