Lokale frivillige

Har du mod på at gøre en forskel, og har du lyst til at planlægge og gennemføre sjove
og lærerige aktiviteter med børn i udsatte positioner i dit lokalmiljø? Meld dig som frivillig i Lær for Livet!

Lær for Livet ønsker med lokale aktiviteter for børnene i programmet at støtte op om deres generelle trivsel og livsduelighed ved at give dem mulighed for at være en del af et fællesskab, der hvor de bor.

Som frivillig i Lær for Livet vil du være en del af et passioneret team, der samarbejder om at give børn i udsatte positioner minder for livet, nye venskaber og gode læringsoplevelser. Du vil, ligesom børnene, få fyldt rygsækken med gode og lærerige minder og samtidig få lidt ekstra krymmel til dit CV. Som frivillig vil du blive klædt på til opgaven af erfarne kræfter i Lær for Livet, ligesom vi løbende tilbyder arrangementer af faglig karakter, der kan give nye og spændende perspektiver.

Aktiviteterne kan være alt fra brætspilsaftener, sport og bevægelse, museumsture og hyggelig fællesspisning. Vi forsøger altid at integrere sjov læring i aktiviteterne, da formålet er at styrke børnenes livsduelighed. Vi forventer, at du kan deltage fysisk en gang om måneden, og vi håber, at du også vil bidrage med dine gode idéer til aktiviteter og planlægning.

Er det dig vi leder efter?:

  • Du har lyst til at tage del i et stærkt frivilligfællesskab og understøtte de lokale børnefællesskaber.
  • Du brænder for at gøre en forskel for børn i udsatte positioner.
  • Du er klar til at tage ansvar med et tålmodigt, rummeligt og empatisk sind.
  • Du vil bidrage til at skabe gode forudsætninger for børnenes læring og trivsel.
  • Du kan tænke i forskellige aktiviteter, der tilgodeser både de børn, der fortrækker aktiviteter med fart på, mens andre er mere til de rolige og hyggelige aktiviteter.
  • Du har mulighed for at bruge 1-2 eftermiddage/aftener om måneden på at planlægge og gennemføre aktiviteter med børn fra lokalområdet.

Vi søger pt frivillige i: Helsingør, Vordingborg, Odsherred, Høje Taastrup, Esbjerg, Aarhus og Aalborg.

Hvad er Lær for Livet?

Lær for Livet er et langsigtet og helhedsorienteret læringsprogram, der skal styrke børn og unge i udsatte positioner både fagligt og socialt, så de på sigt kan gennemføre en ungdomsuddannelse. I Lær for Livet får barnet mulighed for at knytte nye venskaber med andre børn på Learning Camps og i de lokale fællesskaber. Barnet får også en frivillig mentor, der kan støtte op om skolearbejdet og barnets tro på egne evner. Lær for Livet omtaler børnene i programmet som Learning Kids.

Information og kontakt
Er du interesseret, så send en ansøgning via linket her Ansøg her
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte frivilligchef Thomas Lynderup Kirkeskov på 2222 9420 eller frivilligkonsulent Katrine Hassenkam Zoref på 3013 7585.

Vi glæder os til at høre fra dig.