HR-frivillig

Bliv HR-frivillig hos Lær for Livet, og gør en forskel for børn og unge i udsatte positioner. Vil du bruge 3 timer 3-4 gange om måneden på at træne dine evner inden for spørgeteknik, aktiv lytning, indsamling af data og korrekt dokumentation? Så søger Lær for Livet lige nu HR-frivillige i København.

Når du er HR-frivillig hos Lær for Livet, hjælper du os med at styrke vores arbejde med at styrke social mobilitet for børn og unge, der vokser op i svære livsomstændigheder. Som HR-frivillig bliver du en del af et engageret team, som er med til at gøre en vigtig forskel igennem støtte og opbakning til vores mentorer. Du får erfaring med spørgeteknikker og aktiv lytning, og du kommer til at indgå som et vigtig led i vores dokumentation til eksterne samarbejdspartnere og til intern brug.  

Dine nøgleopgaver som HR-frivillig bliver at: 

  • Yde telefonisk support til opstarten af nye mentorer 
  • Foretage telefoniske trivselsinterviews med frivillige mentorer 
  • Sikre korrekt dokumentation af trivselsinterviews, så ingen vigtige informationer går tabt 

Vi søger dig: 

  • Der kan forpligte sig til tre timer 3-4 gange om måneden – enten mandag eller onsdag aften kl. 16.30-19.30 
  • Der ønsker at være en del af et team, som hjælper og gør en forskel for børn i udsatte positioner 
  • Der kan snakke med mange forskellige typer af mennesker 
  • Der har gode samtaleevner 
  • Der kan skabe overblik over humlen i en samtale 
  • Der er omhyggelig og struktureret i din journalisering af trivselssamtaler med mentorer 

Du vil blive oplært og klædt på til at varetage rollen som HR-frivillig internt i organisationen, hvor du vil få viden om mentorernes arbejde og opnå et større kendskab til programmet. Lær for Livet sørger for forplejning, oplæring og løbende faglige oplæg. Til gengæld forventer vi, at du er mødestærk og bruger din gode energi til at yde den bedst mulige støtte til vores mentorer.
Hos Lær for Livet bliver du også en del af et stærkt fagligt fællesskab. 

Hvad er Lær for Livet? 

Lær for Livet arbejder for at sikre læring, trivsel og fællesskab hos børn og unge i udsatte positioner. Det gør vi med mentorordning, camps, lokale klubber og samarbejde med børnenes hjem og skole. I Lær for Livet lærer børnene både om den lille tabel og om de store ting i livet. 

Har du lyst til at blive HR-frivillig? 

Er du interesseret, så skriv et par linjer om dig selv og din motivation for at være HR-frivillig i Lær for Livet, og vedhæft din ansøgning herunder.

Vi svarer løbende på ansøgninger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv frivillig