HR-frivillig

Bliv HR-frivillig hos Lær for Livet, og gør en forskel for udsatte børn. Vil du bruge 3 timer 2-4 gange om måneden på at træne dine evner inden for spørgeteknik, aktiv lytning og indsamling af data? Så søger Lær for Livet lige nu HR-frivillige i København og Aarhus.

Når du er HR-frivillig hos Lær for Livet hjælper du os med styrke vores arbejde for anbragte og udsatte børn og unge. Som HR-frivillig bliver du en del af et engageret team, som er med til at gøre en forskel igennem støtte og opbakning til mentorer og plejefamilier. Du får erfaring med et led af rekrutterings-processen af nye mentorer, da du indgår som en vigtig del i screeningen af nye mentorkandidater.

Dine nøgleopgaver som HR-frivillig bliver at:

  • Foretage telefoniske præ-interviews med mentorkandidater
  • Yde telefonisk support til opstarten af nye mentorer
  • Foretage telefoniske trivselsinterviews med frivillige mentorer
  • Foretage telefoniske tilfredshedsundersøgelser af plejefamilier.


Vi søger dig:

  • Der kan forpligte sig til tre timer 2-4 gange om måneden, mandag eller torsdag aften kl. 16.30-19.30
  • Der ønsker at være en del af et team, som hjælper og gør en forskel for børn i udsatte positioner
  • Der kan snakke med mange forskellige typer af mennesker
  • Der har gode samtaleevner
  • Der kan skabe overblik over humlen i en samtale

Du vil blive oplært og klædt på til at varetage rollen som HR-frivillig internt i organisationen, hvor du vil få viden omkring mentorernes arbejde og opnå et større kendskab til programmet. Lær for Livet sørger for forplejning, oplæring og workshops. Til gengæld forventer vi, at du er mødestærk og bruger din gode energi til at yde den bedst mulige service til vores interessenter.
Hos Lær for Livet bliver du også en del af et stærkt fagligt fællesskab.

Hvad er Lær for Livet?

Lær for Livet arbejder for at sikre læring, trivsel og fællesskab hos børn og unge i udsatte positioner. Det gør vi med mentorordning, camps, lokale klubber og samarbejde med børnenes hjem og skole. I Lær for Livet lærer børnene både om den lille tabel og om de store ting i livet.

Har du lyst til at blive HR-frivillig?

Er du interesseret, så skriv et par linjer om dig selv og din motivation for at være HR-frivillig i Lær for Livet. Vi vil løbende svare på ansøgninger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv frivillig