HR-frivillig

Som HR-frivillig er du med til at sikre støtte og opbakning til vores mentorordning. Det gør du ved at afholde telefoniske trivselssamtaler og tilfredshedsundersøgelser med vores frivillige mentorer – både de nye og de garvede – og med vores Learning Kids’ hjem.

Gør en forskel for anbragte- og andre udsatte børn og unge
Vil du være en del af et engageret team, som er med til at gøre en forskel igennem støtte og opbakning til mentorer og plejefamilier. Så bliv HR-frivillig hos Lær for Livet og hjælp os med at styrke vores arbejde for udsatte børn og unge.

Dine nøgleopgaver som HR-frivillig bliver at:

 • Foretage telefoniske præ-interviews med mentorkandidater
 • Yde telefonisk support til opstarten af nye mentorer
 • Foretage telefoniske trivselsinterviews med frivillige mentorer
 • Foretage telefoniske tilfredshedsundersøgelser af plejefamilier.

Som HR-frivillig får du chancen for at bruge og træne dine evner inden for spørgeteknik, aktiv lytning og indsamling af data. Du får muligheden for at få erfaring med et led af rekrutteringsprocessen af nye mentorer, da du indgår som en vigtig del i screeningen af nye mentorkandidater, samt indblik i mentorernes hverdag og udfordringer igennem trivselssamtaler.

Vi søger frivillige:

 • Der kan forpligte sig til tre timer, hver mandag eller torsdag aften kl. 16.30-19.30
 • Der ønsker at være en del af et team, som hjælper og gør en forskel
 • Der kan snakke med mange forskellige typer personligheder
 • Der har gode samtaleevner og evnen til at hive essensen ud af samtaler

Vi sørger selvfølgelig for forplejning, oplæring og workshops. Til gengæld forventer vi, at du er mødestærk og bruger din gode energi til at yde den bedst mulige service til vores interessenter.

Hos Lær for Livet bliver du en del af:

 • Et stærkt fagligt fællesskab på vores sekretariatet i Nordvest i København
 • Et program, der gør en forskel for anbragte børn og unge
 • Et program, der brænder for at styrke og nytænke det frivillige arbejde på læringsområdet

Du vil blive oplært og klædt på til at varetage rollen som HR-frivillig internt i organisationen, hvor du vil få viden om mentorernes arbejde og opnå et større kendskab til programmet.

Lær for Livet er et landsdækkende læringsprogram, der arbejder for at styrke børn og unge i udsatte positioner, så de kan udleve deres drømme og blive rustet til at gennemføre skole og uddannelse. Det sker gennem en kombination af camps, mentoring og brobygning. Børnene er en del af programmet i seks år. Mentorordningen er afhængig af stabile, ressourcestærke voksne. Derfor har vi brug for gode HR-frivillige i hele landet, der kan være med til at finde de bedste mentorer til programmet.

Er du interesseret, så skriv et par linjer om dig selv og din motivation for at være HR-frivillig i Lær for Livet. Vi vil løbende svare på ansøgninger.

Bliv frivillig