SEO-FRIVILLIG

Der er brug for flere frivillige i Lær for Livet. Derfor har vi brug for at skabe maksimal synlighed om vores arbejde. Vil du bruge 2-3 timer om ugen på kontinuerligt at optimere SEO og lave anbefalinger, så vi kan blive endnu mere synlige?

Som SEO-frivillig hos Lær for Livet hjælper du os med styrke vores arbejde for anbragte og udsatte børn og unges læring og trivsel. Som SEO-frivillig har du mulighed for at blive del af en social arbejdsplads, hvor alle står sammen om at gøre en forskel for målgruppen.

Dine nøgleopgaver som SEO-frivillig bliver at:

  • Kortlægge søgeadfærd.
  • Optimere søgeordsanalyse.
  • Optimere og oprette sider.
  • Tekniske analyser og anbefalinger til, hvordan vores indhold kan optimeres.
  • Kontinuerligt arbejde med SEO, da Google hele tiden introducerer nye features.

 

Vi søger dig:

  • Der kan bruge to-tre timer om ugen.
  • Der ønsker at være en del af en arbejdsplads, som hjælper og gør en forskel for børn i udsatte positioner.

Vi har kontor i Nordvest i København, men pga. opgavens karakter, så søger vi landsdækkende, og du vil have mulighed for at arbejde hjemmefra.

Hvad er Lær for Livet?

Lær for Livet arbejder for at sikre læring, trivsel og fællesskab hos børn og unge i udsatte positioner. Det gør vi med mentorordning, camps, lokale klubber og samarbejde med børnenes hjem og skole. I Lær for Livet lærer børnene både om den lille tabel og om de store ting i livet.

Har du lyst til at blive SEO-frivillig?

Er du interesseret, så skriv et par linjer om dig selv og din motivation for at være SEO-frivillig i Lær for Livet. Vi vil løbende svare på ansøgninger. Ring meget gerne til Dorthe Pihl på 4125 0225 for at høre mere.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

https://odoo.laerforlivet.dk/jobs/apply/seo-frivillig-40