Ledige stillinger

Campmedarbejder til efterårscamp

Kom med på efterårscamp og gør en forskel for udsatte børn! Som campmedarbejder i Lær for Livet vil du blive en del af et passioneret team, der samarbejder om at give børnene minder for livet.

Frivilligchef

Vil du spille en nøglerolle i en innovativ organisation, der arbejder for at bryde den negative sociale arv for nogle af Danmarks mest udsatte børn? Kan du navigere med hjerne og hjerte på et vanskeligt felt? Og har du solid ledererfaring på frivilligområdet? Så er du måske Lær for Livets nye frivilligchef.

Frivillig mentor

Som frivillig mentor gør du en forskel for et udsat barn mellem 9 og 15 år, som har brug for din hjælp til at lære om de små såvel som de store ting. Om syvtabellen og om retstavning.

HR-frivillig

Vil du være en del af et engageret team, som er med til at gøre en forskel igennem støtte og opbakning til mentorer og plejefamilier. Så bliv HR-frivillig hos Lær for Livet.

Frivillig interviewer

Som interviewer er du med til at finde de bedste mentorer til vores Learning Kids. Det gør du ved at møde mentorkandidater og tage personlige samtaler med ansøgere.

Campmedarbejder

Som campmedarbejder i Lær for Livet vil du blive en del af et passioneret team, der samarbejder om at give børnene minder for livet, nye venskaber og gode læringsoplevelser.