Nyhed

2. oktober 2020

Kathrine Geisler Madsen, souschef i Lauritzen Fonden, skal være med til at videreudvikle Lær for Livet.

”Jeg har fulgt Lær for Livet og deres rejse som social innovatør på et af de vigtigste områder for anbragte og udsatte børn gennem de seneste år. Der er ingen tvivl om, at der er brug for nye veje til at løfte denne gruppes trivsel, men næsten endnu vigtigere, deres læring – og her er Lær for Livet en aktør, der arbejder målrettet og ambitiøst med at løfte både børnene og denne dagsorden – altid med børnene og de unge i centrum,” udtaler Kathrine Geisler Madsen og fortsætter;

”Det er en kompetent organisation, der brænder for at gøre en forskel. Jeg glæder mig til at bidrage til videreudvikling af Lær for Livet som en del af bestyrelsen og bringe mine erfaringer indenfor arbejdet med bl.a. udsatte børn og unge, kommunepartnerskaber og sociale investeringer i spil,” siger Lær for Livets nye bestyrelsesmedlem.

Kathrine Geisler Madsen har været en del af Lauritzen Fonden siden 2015 og før det var hun ansat i den private sektor med fokus på strategi- og programudvikling inden for CSR, Corporate Governance og kommunikation. Kathrine har en kandidatgrad i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation fra Copenhagen Business School og er 42 år gammel.

Om Lauritzen Fonden
Lauritzen Fonden er en erhvervsdrivende fond, der yder støtte til almennyttige aktiviteter. Erhvervsaktiviteterne favner datterselskaberne J. Lauritzen, DFDS og investeringsselskabet LF Investment. Fonden uddeler årligt 40 mio. kr. til almennyttige formål – særligt rettet mod udsatte børn og unge.