Nyhed

4. juni 2020
Lær for Livet glæder sig til at afholde lokale Learning Clubs i sommeren 2020 i samarbejde med Red Barnet Ungdom. I sommerens Learning Clubs vil der både være fokus på faglighed og fællesskab.
 
De finder sted 8 steder i landet og invitationer er netop sendt ud. Vi håber, I vil bakke op om initiativet og tilmelde jeres børn og unge.  Se mere om tilmelding nederst. 
 
Learning Clubs er blevet til for at bakke op om fællesskab og skolegang for de Learning Kids, der har været væk fra skolen længe pga. coronanedlukningen af skolerne i foråret 2020. Klubberne henvender sig derfor til alle Learning Kids.
 
HVORNÅR?
Klubberne mødes hver anden uge på en fast ugedag mellem ca. kl 15:00-18:00. Første klubmøde finder sted i slutningen af juni (uge 26), og sidste klubmøde er i starten af september (uge 37).
 
HVORDAN?
Hver Learning Club kommer til at bestå af mellem syv og 20 Learning Kids i alderen 9-20 år. I hver Learning Club er der én uddannet lærer eller pædagog fra Lær for Livet samt en gruppe frivillige fra Red Barnet Ungdom.
 
I de uger, hvor der ikke er klubmøde, tilbydes den unge telefonsamtaler med en voksen fra klubben.
 
HVOR?
Der afholdes Learning Clubs otte steder i landet nemlig:
København
Helsingør
Holbæk/Roskilde
Vordingborg
Odense
Aalborg
Århus
Esbjerg
 
Learning Clubs er støttet af Ole Kirk’s Fond og af midler fra udmøntningen af hjælp til sårbare børn og unge i forbindelse med coronakrisen på Børne- og Undervisningsministeriets område.
 
Så hvis dit Learning Kid mangler lidt ekstra lektiehjælp eller sjove oplevelser i sommerferien, må du meget gerne opfordre ham/hende til at deltage.
 
Læs mere om program og tilmelding ved at trykke på dette link.