Nyhed

15. februar 2019

Nye kræfter til Lær for Livets bestyrelse

Mikkel Klausen, CSR-chef hos LB Forsikring, skal være med til at videreudvikle Lær for Livet.

”Jeg har med stor interesse fulgt Lær For Livet gennem flere år. Det er en fantastisk organisation, og jeg glæder mig til at være med til at forandre og forbedre anbragte børns muligheder på tæt hold. Alle børn fortjener at få en god uddannelse. Den sociale arv skal brydes, så alle kan leve op til deres fulde potentiale,” udtaler Mikkel Klausen.

Mikkel Klausen har siden 2007 arbejdet som CSR-chef i flere virksomheder. Først hos TDC og efterfølgende hos IT-virksomheden KMD.  Han har siden 2017 været CSR-chef hos LB Forsikring, som Lær for Livet i sommeren 2018 indgik et partnerskab med. Mikkel er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet, er 46 år, gift og har fem børn.

”Jeg er meget glad for at få Mikkel Klausen med i Lær for Livets bestyrelse. LB Forsikring er en vigtig partner for Lær for Livet i relation til at nå ambitionen om at flere anbragte skal kunne gennemføre en ungdomsuddannelse. Mikkel vil uden tvivl bibringe Lær for Livet stor værdi med sin kommunikationsmæssige og kommercielle erfaring,” siger Lær for Livets bestyrelsesformand Henriette Christiansen, der er direktør i Egmont Fondens Støtte- og bevillingsadministration.

Om LB Forsikring
LB Forsikring er et forsikringsfællesskab for knap 400.000 medlemmer, som er tilknyttet enten Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring og Runa Forsikring. Lær for Livet og LB Forsikring indgik i 2018 indgået et samarbejde, der skal styrke arbejdet med anbragte børns læring. Over de næste 3 år, vil LB Forsikring derfor støtte Lær for Livets mentorordning med 4 millioner kroner og hjælpe med at rekruttere mentorer blandt selskabets medlemmer.