Nyhed

23. marts 2018

Nye kræfter til Lær for Livets bestyrelse

Det er Louise Gade, direktør for VIA Efter- og Videreuddannelse, som skal være med til at videreudvikle Lær for Livet.

”Alle børn har krav på et godt liv fyldt med positive forventninger til dem og deres evner og ikke mindst mulighederne for, at de kan udfolde deres potentialer. Et liv, hvor de kan træffe egne valg og bidrage til vores fælles samfund. Lær for Livet understøtter den mulighed på et afgørende punkt – nemlig ved at skabe stærke forudsætninger for børnenes læring, livsduelighed og uddannelsesoptagethed. Derfor har jeg involveret mig i Lær for Livet,” udtaler Louise Gade.

Louise Gade er uddannet jurist og har tidligere være borgmester og herefter rådmand for Børn og Unge i Aarhus Kommune.  

”Vi er utroligt stolte over, at Louise Gade har lyst til at være en del af Lær for Livets bestyrelse. Med sin store viden og erfaring glæder vi os meget til, at hun er med om bord og kan bidrage med nogle stærke kompetencer til Lær for Livets næste fase, og vi ser meget frem til samarbejdet,” siger Illa Westrup Stephensen, direktør i Lær for Livet.

Louise Gades indtræden i bestyrelsen sker samtidig med, at Jette Deltorp, der har været en del af Lær for Livets bestyrelse siden læringsprogrammet startede i 2013, stopper for at gå på pension.