Nyhed

12. juni 2020

Sommeren i Lær for Livet

Fra onsdag den 1. juli til fredag den 10. juli skal Lær for Livets nye årgang 2020 med knapt 100 børn afsted på camp. Det bliver i år på fire forskellige lokationer, så vi alle kan passe godt på hinanden og overholde alle regler og retningslinjer fra myndighederne. De fire camps bliver afholdt i Nørager, Middelfart, Roskilde og Helsinge.

Hele Lær for Livets sekretariat holder lukket i uge 30 og 31, så vær opmærksom på, at vi ikke besvarer mails og opkald i den periode. I kan selvfølgelig altid sende en mail, som vi vender tilbage på, så snart vi er tilbage. Pga. sommerferie bliver der ikke returneret penge i juli måned.

Mentorsparringer: Flere af jer, har efterspurgt mentorsparringsdatoer for efteråret. Dem kan I finde her. Invitationerne til mentorsparringerne bliver sendt ud på den anden side af sommerferien, men sæt gerne kryds i kalenderen allerede nu.

Opkald: Vi har de sidste uger ringet ud til jer mentorer, for at høre, hvordan det går med jeres mentorrelationer oveni, at corona har påvirket vores alles hverdag. Vi har nået rigtig mange af jer allerede, og det har været dejligt at høre om, hvordan det går. Vi fortsætter indtil uge 30, og de af jer, som vi ikke når, vil vi ringe op, når vi er tilbage i august.

Rigtig god sommer!