Nyhed

6. december 2018

Visitation og deadlines for børn til årgang 2019

Kender du et anbragt mellem 9 og 13 år, der skal være en del af Lær for Livets årgang 2019? Du kan stadig nå at indstille et barn til Lær for Livets læringsprogram ved at kontakte barnets sagsbehandler. Se deadlines og vejledning for visitation af børn til den kommende årgang herunder.

November-december 2018
Sagsbehandlerne tager kontakt til de kommende børn og familier, som skal deltage i 2019, og præsenterer Lær for Livet for dem fx ved hjælp af film fra Lær for Livets hjemmeside og vedhæftede pjece.

Tilmeldingsfrist fredag den 4. januar 2019
Indsend listen med de børn, der indstilles til programmet i 2019. Listen sendes som sikker mail til Charlotte Boe Hede: charlotte@laerforlivet.dk

Torsdag den 14. marts 2019
Formalia skal være på plads: Data på børnene og samtykke fra forældremyndighedsindehavere. Materialet sendes til Charlotte Boe Hede via en sikker mail til charlotte@laerforlivet.dk eller via Lær for Livets e-boks.


Læs mere i pjecen til kommuner

Kommunefolder

Det er muligt at bestille trykte eksemplarer af pjecen på denne mail: isabel@laerforlivet.dk

Vi glæder os til at høre fra jer.


Lær for Livet er et helhedsorienteret og langsigtet læringsprogram for anbragte børn og unge, der er 9-13 år, når de starter i programmet. Som kickstart på børnenes seks år i Lær for Livet, kommer de på en to ugers camp, hvorefter de skal have en frivillig mentor tilknyttet. Derudover forsøger Lær for Livet at bygge bro til barnets skole og anbringelsessted, så alle støtter op om at styrke anbragte børn og unges læring og livsduelighed, så flere kan gennemføre en ungdomsuddannelse.