Bliv frivillig

Der er mange måder at engagere sig som frivillig i Lær for Livet, og hvis du brænder for at arbejde med rekruttering og fastholdelse kan du blive: HR-frivillig, interviewer eller netværksambassadør.


Mentor

Den frivillige mentor hjælper et anbragt eller udsat barn med lektielæsningen cirka én gang om ugen. Læs meget mere om mentorordningen her.


HR-frivillig

Som HR-frivillig er du med til at sikre støtte og opbakning til vores mentorordning. Det gør du ved at afholde telefoniske trivselssamtaler og tilfredshedsundersøgelser med vores frivillige mentorer – både de nye og de garvede – og med vores Learning Kids’ hjem. 

Se opslag her


Frivillig interviewer

Som interviewer er du med til at finde de bedste mentorer til vores Learning Kids. Det gør du ved at møde mentorkandidater og tage personlige samtaler med ansøgere i dit geografiske område. Vær opmærksom på, at du som mentor ikke kan blive interviewer.

Se opslag her


Netværksambassadør

Vil du være med til at rekruttere mentorer i dit netværk? Du kan hjælpe Lær for Livet ved at dele nogle af vores opslag fra vores Facebookside her. Hvis du har mulighed for at hænge plakater op i dit lokalområde kan du sende os en mail til kontakt@laerforlivet.dk. Så sender vi gerne nogle eksemplarer af sted til dig! 


Du er også velkommen til at søge job i Lær for Livet.