Bliv frivillig

Der er mange måder at engagere sig i Lær for Livet på. Du kan blive frivillig mentor eller deltage i Learning Camp, hvis du vil arbejde med børnenes læring. Du kan også blive HR-frivillig, hjælpe med mentorrekruttering eller interviews, hvis du brænder for at arbejde med organisering og rekruttering.


Mentor

Den frivillige mentor hjælper et anbragt barn med lektielæsningen cirka én gang om ugen. Læs meget mere om mentorordningen her.


Lokalansvarlig

Hvis du allerede er mentor, har du også mulighed for at blive lokalansvarlig i dit mentorteam. Som lokalansvarlig hjælper du de andre mentorer i dit område, hvis de har brug for råd eller sparring. Du fungerer også som bindeled mellem mentorerne og Lær for Livet.


Frivillige interviewere

Som interviewer er du med til at finde de bedste mentorer til vores Learning Kids. Det gør du ved at tage personlige samtaler med vores mentoransøgere i dit geografiske område. Vær opmærksom på, at du som mentor ikke kan blive interviewer.

Se opslag her


HR-FRIVILLIG

Vil du være en del af et engageret team, der skal sikre, at Lær for Livets samarbejdspartnere får optimal støtte og opbakning? Så bliv HR-frivillig hos Lær for Livet og hjælp os med at styrke vores arbejde for anbragte børn og unge.

Se opslaget her


Du er også velkommen til at søge job i Lær for Livet.