Bliv samarbejdspartner

Din virksomhed eller organisation gøre en forskel

Mangel på uddannelse er nutidens fattigdom. I dag er det kun 27 procent af udsatte børn og unge, der har gennemført en ungdomsuddannelse seks år efter folkeskolen – blandt deres ikke-udsatte kammerater er det tal oppe på hele 77 procent (KL Nøgletal, 2019). Det er problematisk, fordi uddannelse ofte er en løftestang for barnets sociale liv samt nøglen til at skabe et godt liv.

Din organisation eller virksomhed kan hjælpe anbragte og udsatte børn og unge til at få en uddannelse ved at sætte spot på behovet for frivillige mentorer.

En mentor er en frivillig voksen, der hjælper et barn med lektierne og laver alment dannende aktiviteter 3 til 4 gange om måneden

Jeg vil gerne skabe forudsætninger for, at anbragte børn får en bedre fremtid. Det er fedt at kunne støtte dem i at komme videre.”

– Daniel, mentor og bygningskonstruktør

Hvad kan din virksomhed få ud af samarbejdet?

Et samarbejde med Lær for Livet kan være med til at sætte strøm til arbejdet med social ansvarlighed til gavn for udsatte børn i nærområdet.

Vil du være med?

Kontakt direktør Illa Westrup Stephensen på mail: illa@laerforlivet.dk eller telefon 61 15 64 44, hvis du vil høre mere om samarbejdsmulighederne.

Du kan se vores samarbejdspartnere nedenfor.

 • Lær mere

  Læs folder om virksomheds-samarbejde med Lær for Livet

       Åbn folder 
  hvorfor-anbragte-born

 • KONTAKT

  Illa W. Stephensen

  Direktør
  T: 6115 6444

   

Lær for Livets samarbejdspartnere