Bestilling af læringsmaterialer

 

Nogle børn er vilde med at skrive, andre børn kan bedre lide at plusse, minusse, gange og dividere. Uanset om barnet bedste kan lide dansk eller matematik, er det vigtigt at få øvet sig.

På denne side har du mulighed for at bestille et udvalg af læringsmaterialer hjem til barnet.

Hvis du har behov for andet materiale, bestiller vi det gerne for dig. Du finder udvalgte materialer på Alineas hjemmeside her. Skriv til os, hvilket materiale fra Alinea, du ønsker tilsendt – det kan du gøre til Liv Anna Lundberg på mail: liv@laerforlivet.dk

Materiale som hedder hjemlån skal sendes tilbage til Lær for Livet, gerne senest to måneder efter modtagelse. (Hvis der er behov for længere tid, skriv en mail til Mathilde på mec@laerforlivet.dk).

Hvad er hjemlån?

Når du bestiller materialer til dit mentorbarn, skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt der må skrives i bøgerne eller om dit mentorbarn må beholde det, alle materialer må beholdes, hvis ikke andet er oplyst. Dog skal materialer, som er til hjemlån (fx. spil), sendes tilbage til os efter brug, og således genbruges af andre mentorer og mentorbørn. Vi ser gerne, at I maksimum beholder hjemlån i to måneder – hvis der er behov for længere lån så skriv en mail til Mathilde på mec@laerforlivet.dk. Når du modtager pakken med materialer, vil du finde en returlabel, denne skal benyttes for at sende hjemlån (fx Geometrispillet), tilbage til Lær for Livet, når I er færdige med det.

 

Hvis antallet af materialer overskrider det tilladte vil du blive bedt om at foretage en ny bestilling.

Hvis du har behov for andet materiale, bestiller vi det gerne for dig. Du finder udvalgte materialer på Alineas hjemmeside her. Skriv til os, hvilket materiale fra Alinea, du ønsker tilsendt – det kan du gøre til Liv Anna Lundberg på mail: liv@laerforlivet.dk


Du gør følgende
1) vælg type
2) vælg klassetrin
3) vælg materialer (max.tre pr. bestilling + et spil)
4) udfyld oplysninger
5) indsend bestilling
6) du modtager en bekræftelse på mail

1Vælg type af materiale
Alle
Inspirationsmateriale
Danskmateriale
Matematikmateriale
Ordblinde
2Vælg klassetrin
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. klasse
9. klasse
10. klasse
3Vælg ønsket materialesæt kryds ved de materialer du ønsker tilsendt
4Udfyld dine oplysninger