Bestil hættetrøje

Kære Learning Kid på årgang 2021

Vi glæder os allerede til at se dig på LC3 i Kristi Himmelfartsferien. 

Før du er helt klar til camp igen, er der bare én ting der mangler… Det er selvfølgelig din Lær for Livet hættetrøje! 

For at vi er sikre på, at du får den helt rigtige hættetrøje i den rigtige størrelse, så skal du ”bestille” den her på hjemmesiden. Alle hættetrøjerne er mørkeblå, så du kan altså ikke vælge farve.

Brug vores størrelsesguide nedenunder, og få eventuelt en voksen til at hjælpe dig med at måle op.  

Når du har fundet den rigtige størrelse på din hættetrøje skal du gå ind på vores bestillingslink, og udfylde de forskellige oplysninger.  

BESTIL DIN HÆTTETRØJE HER

Når du har bestilt din hættetrøje, så går vi i gang med at få den lavet sammen med hættetrøjer til alle de andre Learning Kids fra årgang 2021. I slutningen af januar vil du modtage din hættetrøje med posten – en slags forsinket ekstra-julegave!  

Hvis du har nogen spørgsmål til din hættetrøje, så er du velkommen til at skrive til Jens på jbm@laerforlivet.dk 

Hovsa: På det kort du har fået i din julepakke, står der, at deadline for bestilling er d. 19. december. På grund af forsinkelser eller andet med pakkerne har vi derfor rykket deadline til d. 16. januar!

Størrelsesguide

Herunder kan du se størrelsesguiden til vores hættetrøjer. Hvis muligt kan du finde en hættetrøje, der passer dig godt og måle den. Du skal kun måle den ene side og altså ikke hele vejen rundt om trøjen eller din overkrop. Vi håber, at det giver mening – ellers må I endelig sige til!