Hvordan er det at være mentor, og hvordan er det at være Learning Kid i Lær for Livet?

Vores mentorer og Learning Kids er eksperterne på området, og derfor får Mai-Line og Trine ordet. Mai-Line og hendes mentor Trine har kendt hinanden siden november 2021.

Styrken i Mai-Line og Trines mentorrelation er ifølge dem selv, at de er et godt makkerpar.
Når de mødes, så laver de matematik på ”deres” måde. Metoden er god, fordi de tager pauser, og der er ingen stress på. De taler om, hvordan de gør tingene på en smart måde med huskeregler, når de regner. Deres motto er: ”Vi løser tingene”. Men det er ikke kun dansk og matematik, der er på programmet, når de mødes. De fortæller selv, at det de glæder sig mest til, når de skal ses, det er at høre, hvordan den anden har det.

Mai-Line fortæller, at de kan snakke om alt muligt, både gode og dårlige ting. For Mai-Line er Trine en god mentor, fordi hun kan sige, hvad hun føler uden, at Trine dømmer hende, og det er vigtigt for Mai-Line.

Trine fortæller, at hun er så glad for, at det er Mai-Line, der er hendes Learning Kid, fordi de er totalt på bølgelængde. Hvis hun skal samle de tre bedste ting ved at have Mai-Line som Learning Kid er det at hun er supersød, har humor og så er hun god at tale med.

Hos Lær for Livet synes vi også, at Mai-Line og Trine er et godt makkerpar. Tak for jeres varme hilsen.

Hvis der er andre mentorer eller Learning Kids derude, der ønsker at dele jeres oplevelser, så skriv eller ring til kommunikationskonsulent Dorte Lykke på dlc@laerforlivet.dk/ 61486823.

Flere nyheder