Om Lær for Livet

Lær for Livet arbejder for at sikre læring, trivsel og fællesskab hos børn og unge i udsatte positioner.

Organisation - Lær for Livet

Organisation

Få indblik i vores organisation. Her finder du en oversigt over Lær for Livets medarbejdere, bestyrelse og Advisory Board.

Samarbejdspartnere

Lær for Livet har en lang række samarbejdspartnere inden for den offentlige og private sektor.

Vores ambassadører - Lær for Livet

Ambassadører

I Lær for Livet er vi meget stolte af vores ambassadører, skuespillerinde Lise Baastrup, forfatter, debattør og lærer Geeti Amiri, musiker Simon Kvamm og den tidligere landsholdsanfører Daniel Agger.

Andre - samarbejdspartnere | Lær for Livet

Learning Camp

Learning Camp er startskuddet på børnenes seksårige forløb i Lær for Livet. På Learning Camp er traditionelle klasseværelser med borde og stole erstattet af alternative læringsmiljøer.

Som frivillig mentor i Lær for Livet er du med til at gøre en forskel for et anbragt eller udsat barn ved at hjælpe dem med at opnå deres drømme.

Mentorordning

Lær for Livets mentorordning bygger på den nyeste viden om at rekruttere, uddanne og støtte mentorer. Det skaber langvarige og værdifulde forløb, viser erfaringerne.

Brobygning

Brobygning skal styrke forankringen af børnenes læring fra Learning Camp til skolen. Indsatsen kræver, at alle kræfter omkring barnet arbejder i samme retning.

Årsrapport og Fundats

Se Lær for Livets seneste årsrapporter og fundats her.

Astrid Krag på Camp med Lær for Livet

Mærkesager

I Danmark har vi lige og fri adgang til uddannelse, men langt fra lige muligheder for at gennemføre den. Det er et samfundsmæssigt svigt, som vi ikke kan sidde overhørig.

Vores arbejde | Lær for Livet

Omsorgsfuld læring

I Lær for Livet arbejder vi med omsorgsfuld læring, og vores mål er at styrke børnenes læring og livsduelighed, så de på sigt bliver i stand til at gennemføre en ungdomsuddannelse.

Resultater - Fakta, følgeforskning og resultater | Lær for Livet

Resultater

Et forskerhold fra DPU følger Lær for Livet tæt. Formålet er bl.a. at undersøge, hvilke indsatser i Lær for Livet, der har særlig positiv betydning for børnenes læreprocesser