Ambassadører

I Lær for Livet er vi meget stolte af vores ambassadører; skuespillerinde Lise Baastrup, forfatter, debattør og lærer Geeti Amiri, musiker Simon Kvamm og den tidligere landsholdsanfører Daniel Agger.

Simon Kvamm

Musiker Simon Kvamm er ambassadør for Lær for Livet. Det har han været siden 2017. Gennem årene har han bl.a. bidraget til at bringe mere musik ind på Lær for Livets Learning Camp.

Daniel Agger

Tidligere landsholdsspiller Daniel Agger har også lagt vejen forbi Learning Camp, hvor han har delt gode råd og erfaringer med børnene.

Lise Baastrup

Skuespillerinden Lise Baastrup Nielsen har flere gange besøgt Learning Camp til stor glæde for alle børn. Her kunne hun blandt andet fortælle om sin egen skolegang og vejen mod at blive en af landets mest efterspurgte skuespillerinder på både film, tv og teater.

Geeti Amiri

Forfatter, foredragsholder og skolelærer, Geeti Amiri, er ny ambassadør for Lær for Livet. Hun vil sætte fokus på anbragte og udsatte børn.

Mazen Ismail

Mazen Ismail har optrådt på camp og holdt workshops med vores børn og unge i Lær for Livet. Her har hans mission blandt andet været at støtte børnene til at tale højt og fortælle om deres liv og drømme.