Geeti Amiri

Geeti Amiri er ambassadør for Lær for Livet. Det har hun været siden 2020. Sammen med Lær for Livet ønsker hun at sætte mere fokus på udsatte børn og unge, og bidrage til at skabe synlighed om behovet for frivillige mentorer i Lær for Livet.

Geeti Amiri er kendt som forfatter, debattør og lærer, og så har hun vundet Hørups debatpris 2020. Om sin rolle som Ambassadør for Lær for Livet, fortæller hun:

”Jeg har takket ja til at være ambassadør for Lær for Livet, fordi de omsorgsfuldt kæmper for at give anbragte og udsatte børn og unge en bedre fremtid. For et tidligere anbragt barn som mig selv, er det en kæmpe ære at være en stemme for børn, som vokser op i skyggen i verdens lykkeligste land,” udtaler Geeti Amiri og tilføjer:

”I Danmark er der en tendens til at glemme de anbragte børn og unge, som lever med at være mærket af deres opvækst langt inde i voksenlivet, hvis de ikke får den nødvendige hjælp og støtte. Derfor synes jeg, det er så vigtigt at udbrede kendskabet til Lær for Livet, fordi mentorordningen består af dig og mig, som gerne vil gøre en forskel for børn, som har haft svære vilkår. Særligt udsatte unge udenfor storbyerne har brug for, at ressourcestærke mennesker melder sig på banen. Og jeg ved, at vi danskere er gode til at løfte i flok, uanset, hvor vi befinder os i landet.”

Ud over Geeti Amiri er skuespillerinden Lise Baastrup, musiker Simon Kvamm og tidligere landsholdsanfører Daniel Agger med på Lær for Livets ambassadørhold.

Læs om dem her