Mazen Ismail

Mazen Ismail er ny ambassadør for Lær for Livet. Det er han, fordi det giver god mening!

Mazen har ligesom vores Learning Kids haft en svær start på livet. Undervejs havde han en værdifuld voksen, der så hans potentiale, og det har været medvirkende til, at han har realiseret sin drøm som forfatter, komiker og performer. På samme måde, som Lær for Livets børn og unge har mentorer, der støtter børnene i at nå deres drømme.

Mazen har optrådt på camp og lavet workshops med vores børn og unge i Lær for Livet. Her har hans mission blandt andet været at støtte børnene til at tale højt og fortælle om deres liv og drømme. Det er betydningsfuldt, at Mazen er en ambassadør, som vores Learning Kids kan spejle sig i.

Mazen fortæller selv:

“Jeg ønsker at være med til at skabe empati i verden ved at fortælle historier. Jeg tror på historier kan være med til at få mennesker tættere på hinanden. Jo mere vi kender til hinandens baggrund, opvækst og historie, jo sværere er det at have fordomme over for hinanden. Jeg håber at kunne være med til at give børn og unge i Lær for Livet konkrete redskaber, der vil styrke deres måde at være i verden på og tro på deres drømme. Jeg håber de vil finde styrke i deres historier og være med til at inspirere andre i at fortælle deres.”