Ledige stillinger

 

 


     
Frivillig interviewer - Bliv frivillig | Lær for Livet

Campmedarbejder

Vil du spille en nøglerolle i et innovativt og vidensbaseret læringsprogram, der skal sikre udsatte børn samme muligheder i livet som ikke-udsatte børn? Så tag med på camp som campmedarbejder!


     

Frivillig i Learning Club

Vil du gøre en forskel for børn og unge i udsatte positioner? Så bliv frivillig i en af Lær for Livets Learning Clubs. Som frivillig er din primære rolle at skabe en god og tryg relation til vores Learning Kids. Du skal være med til at skabe et positivt, lærerigt og sjovt miljø i den enkelte Learning Club.


     
Hvad er en mentor? - Lær for Livet

SEO-frivillig

Som SEO-frivillig hos Lær for Livet hjælper du os med styrke vores arbejde for anbragte og udsatte børn og unges læring og trivsel. Som SEO-frivillig har du mulighed for at blive del af en social arbejdsplads, hvor alle står sammen om at gøre en forskel for målgruppen.


     

HR-frivillig

Vil du være en del af et engageret team, som er med til at gøre en forskel igennem støtte og opbakning til mentorer og plejefamilier. Så bliv HR-frivillig hos Lær for Livet og hjælp os med at styrke vores arbejde for anbragte- og andre udsatte børn og unge.


     

Frivillig interviewer

Som interviewer er du med til at finde de bedste mentorer til vores Learning Kids. Det gør du ved at møde mentorkandidater og tage personlige samtaler med ansøgere.


     

Del budskabet

Her kan du finde tekst, plakater, billeder, videoer til sociale medier, og andet markedsføringsmateriale til at sprede budskabet om Lær for Livet og vores arbejde med udsatte børn og unge. Tak for din hjælp.

Frivillig mentor

Som frivillig mentor gør du en forskel for et udsat barn mellem 9 og 15 år, som har brug for din hjælp til at lære om de små såvel som de store ting. Om syvtabellen og om retstavning.