Bliv en del af Lær for Livet

 

 

Frivillig mentor – ung

Er du en af dem, der har jongleret med bøger, drømme og måske lidt for mange færdigretter for at finde din egen vej igennem voksenlivets og uddannelsens labyrint? Har du lært, at det at flytte hjemmefra også betyder at jonglere med madopskrifter, regninger og “hvordan-fungerer-en-vaskemaskine?”-gåder? Og vil du hjælpe en ung med at få en god start på voksenlivet? Så bliv mentor 1-2 gange om måneden.

Frivillig i ungenetværk

Alt for mange unge i Danmark står uden et netværk eller andre voksenrelationer, som de kan trække på, når voksenlivet melder sin ankomst. Derfor har vi etableret et ungenetværk i København, Aarhus og Esbjerg, hvor vi søger frivillige, der vil hjælpe unge mennesker med at finde deres fodfæste i voksenlivet.

Lokale klubber

Har du mod på at gøre en forskel, og har du lyst til at planlægge og gennemføre sjove og lærerige aktiviteter med børn i udsatte positioner i dit lokalmiljø? Meld dig som frivillig i Lær for Livet!

Frivillig interviewer - Bliv frivillig | Lær for Livet

Campmedarbejder

Vil du spille en nøglerolle i et innovativt og vidensbaseret læringsprogram, der skal sikre udsatte børn samme muligheder i livet som ikke-udsatte børn? Så tag med på camp som campmedarbejder!

Frivillig interviewer

Som interviewer er du med til at finde de bedste mentorer til vores Learning Kids. Det gør du ved at møde mentorkandidater og tage personlige samtaler med ansøgere.

Som frivillig mentor i Lær for Livet er du med til at gøre en forskel for et anbragt eller udsat barn ved at hjælpe dem med at opnå deres drømme.

HR-frivillig

Som HR-frivillig bruger du 3 timer 2-4 gange om måneden på at træne dine evner inden for spørgeteknik, aktiv lytning og indsamling af data ved at screene potentielle mentorer.  Vi har et HR-team i København.

Bliv frivillig mentor
for et barn

Alle børn har håb og drømme for deres fremtid, men nogle har brug for en ekstra hjælpende hånd for at komme godt på vej i livet. Den ekstra hånd kan være en frivillig mentor.

Læs mere

Bliv frivillig mentor
for en ung

Alle unge har håb og drømme for deres fremtid, men nogle har brug for en ekstra hjælpende hånd for at komme godt på vej i livet. Den ekstra hånd kan være en frivillig mentor.

Læs mere