Ledige stillinger

 

 

Frivillig interviewer - Bliv frivillig | Lær for Livet

Campmedarbejder

Vil du spille en nøglerolle i et innovativt og vidensbaseret læringsprogram, der skal sikre udsatte børn samme muligheder i livet som ikke-udsatte børn? Så tag med på camp som campmedarbejder!

Lokale klubber

Har du mod på at gøre en forskel, og har du lyst til at planlægge og gennemføre sjove og lærerige aktiviteter med børn i udsatte positioner i dit lokalmiljø? Meld dig som frivillig i Lær for Livet!

Kommunikationspraktikant

Drømmer du om at arbejde med kommunikation og sociale medier i en NGO? Og mangler du en praktikplads i foråret 2023 i København? Så kan du blive Lær for Livets nye praktikant.

HR-frivillig

Bliv HR-frivillig hos Lær for Livet, og gør en forskel for udsatte børn. Vil du bruge 3 timer om ugen på at træne dine evner inden for spørgeteknik, aktiv lytning og indsamling af data? Så søger Lær for Livet lige nu HR-frivillige i København og Aarhus.

Frivillig interviewer

Som interviewer er du med til at finde de bedste mentorer til vores Learning Kids. Det gør du ved at møde mentorkandidater og tage personlige samtaler med ansøgere.

Del budskabet

Her kan du finde tekst, plakater, billeder, videoer til sociale medier, og andet markedsføringsmateriale til at sprede budskabet om Lær for Livet og vores arbejde med udsatte børn og unge. Tak for din hjælp.

Frivillig mentor

Som frivillig mentor gør du en forskel for et udsat barn mellem 9 og 15 år, som har brug for din hjælp til at lære om de små såvel som de store ting. Om syvtabellen og om retstavning.