Vil du deltage i en dokumentarserie om Lær for Livet?

Vi er blevet kontaktet af Pernille fra produktionsselskabet Pipeline. De ønsker at lave en dokumentarserie om Lær for Livet. Du kan læse mere om det her:

”Jeg hedder Pernille, og jeg er selv netværks-plejemor til en pige på 15 år og forstår “indefra”, hvor svært det kan være med skolen, og synes jo, at det er så frustrerende, når vi jo ved, at uddannelse er det bedste værn mod udsathed senere i livet. Jeg synes, det er vigtigt, at det budskab får mere fokus i medierne.

Jeg arbejder for produktionsselskabet Pipeline Production, og vi ønsker at sætte fokus på, hvor vigtigt det er for Lær for Livets børn og unges trivsel og udvikling, at de får den rette støtte, både fagligt og socialt, da det kan få afgørende betydning langt ind i voksenlivet. I første omgang søger jeg børn og unge samt deres mentorer, der vil fortælle os lidt om, hvordan det er at være en del af Lær for Livet. Informationerne bruges kun som internt research, medmindre andet aftales på et senere tidspunkt. På sigt ønsker vi, at serien skal sendes på DR eller TV2.”

Kontakt Pernille pb@pipelineproducion.dk /61789560, hvis du er nysgerrig på at høre mere.

 

Flere nyheder