Nyhed

28. august 2020

Musik = fællesskab

Få ting kan skabe oplevelsen af fællesskab så hurtigt som musik kan. Derfor er musikalske udskejelser også et fast element på Learning Camp.

På denne års sommercamp fik vi besøg af Shaka Loveless, der indtog salen med sin guitar, glade toner og fede energi. Der gik ikke længe før børnene ivrige så deres snit for at danse med på scenen. Efter koncerten tog Shaka Loveless sig god tid til at svare på spørgsmål, tage billeder og skrive autografer, hvilket var et stort hit. Han satte også smukt ord på, hvad fællesskab er for ham:

“Når man gør noget sammen, så kan det blive meget mere kraftfuldt end hvis man bare står og gør det alene, så for mig er musik fællesskab.”

På musikworkshops øvede vi os i at skrive vores egen rap med Silhouette, Mund De Carlo, LasseLyd og Rudbæk. Ikke nok med at vores Learning Kids fik glæde af en alternativ tilgang til danskundervisningen med rim, billedsprog og ordlege, så fik de også et solidt skud selvtillid ved at kaste sig ud i rappens kunst. Det var en formiddag spækket med personlige sejre og en styrkelse af sammenholdet, hvilket rimer på vores værdier: “Vi udfordrer os selv”, “Vi bliver ved” og “Vi gør det sammen.”

Tak til Jelling Musikfestival for at støtte op om musikken på camp.

I videoen nedenfor kan du tage del af den musikalske glæde, der spredte sig på camp som en steppebrand.