Campåret 2023

Efter at have talt med børn, unge og deres voksne, har vi valgt at tilpasse vores camps, så de bliver kortere og tættere på lokalmiljøet.

I 2023 justerer Lær for Livet på tilbuddet af camps. Justeringerne sker med afsæt i de tilbagemeldinger, vi har fået fra børnene, børnenes voksne og kommunerne, som har efterspurgt en tilpasning af camp-tilbuddet.

Derfor udbyder Lær for Livet et nyt koncept, som vi kalder Bootcamp, ligesom vores sommercamp være 8 dage fremfor 10 dage.

Derudover vil vi styrke børnenes opstart i programmet ved at afholde indledende møder lokalt, hvor vi introducerer Lær for Livet og giver børn og voksne mulighed for at danne relationer lokalt.

Efter den lokale opstart inviterer Lær for Livet alle børn og deres voksne til et fælles KICK-OFF-arrangement forud for sommercampen for at introducere børnene til hinanden og de rammer, som de skal være afsted i på campen.

Bootcamps
Bootcamps er et ny koncept i Lær for Livet. Der er tale om et lokalt arrangement, der varer en hel dag med en masse sjove aktiviteter ligesom på camp, hvor vi stadig har fokus på at lære – både fagligt og socialt. Bootcamps afholdes to gange årligt flere steder i landet. På den måde håber vi, at vi kan være med til at skabe et stærkere lokalt fællesskab.

Her finder du datoer for Bootcamps i 2023.

Temacamps
Lær for Livet vil afholde fire temacamps på et år. Her har alle på tværs af årgange mulighed for at tilmelde sig minimum én temacamp om året.

Her finder du datoer for temacamps.

Flere nyheder