Direktør i Egmonts Fondssekretariat tiltræder Lær for Livets bestyrelse

Heidi Sørensen, direktør i Egmonts Fondssekretariat, træder ind i Lær for Livets bestyrelse. Hun skal være med til at udvikle Lær for Livets arbejde med at støtte børn og unge i at klare sig bedre i skolen.

Lær for Livet får nu glæde af Heidi Sørensen, direktør i Egmonts Fondssekretariat, som medlem af Lær for Livets bestyrelse. Heidi sidder som direktør i spidsen for Egmont Fondens vigtige arbejde for et godt børne- og ungdomsliv, der ruster alle børn og unge til at gennemføre en ungdomsuddannelse.

Det er en stor ære for mig at træde ind i Lær for Livets bestyrelse. Lær for Livet har vist, at det er muligt at støtte børn i anbringelse og andre udsatte positioner, så de kan skabe sig et godt liv sammen med andre – herunder gennemføre folkeskolens afgangseksamen, som er så vigtig for unges liv, trivsel og udvikling. Jeg glæder mig meget til at bidrage til den udvikling af Lær for Livet”, siger Heidi Sørensen.

Heidi Sørensen træder ind i Lær for Livets bestyrelse.

Heidi Sørensen træder ind i Lær for Livets bestyrelse.

Lær for Livet blev startet af Egmont for 12 år siden, men samarbejder i dag med en lange række andre fonde og kommuner.

Lær for Livets bestyrelsesformand, Henrik Mulvad, der er partner i Kraka Economics, er meget glad for Heidi Sørensens tiltrædelse.

“Vi er glade for, at vi kan styrke vores organisation yderligere, når Heidi indtræder i bestyrelsen. Heidi har omfattende faglig og ledelsesmæssigt erfaring med at forbedre læringsmiljøet for børn og unge. Hun kender Lær for Livet indgående, så vi glæder os til få hende ombord.” 

Heidi Sørensen har mange års erfaring med blandt andet Egmont Fondens arbejde. Siden 2017 har hun siddet som først analysechef og senest som impactchef, inden hun i 2023 overtog direktørposten i Egmonts Fondssekretariat. Før sin tid i fonden har Heidi Sørensen været partner og konsulent i Analyse & Tal, politisk rådgiver i SF og analysekonsulent i Børnerådet. Heidi har derudover mange års erfaring med bestyrelsesarbejde i blandt andet Settlementet på Vesterbro.

Kort om Lær for Livet 

Lær for Livet er en civilsamfundsorganisation, der arbejder med at styrke læring, livsduelighed og fællesskaber for og med børn og unge, der vokser op under svære livsvilkår. Børnene er mellem 9 og 13 år, når de starter i et seksårigt forløb i Lær for Livet. Her får de støtte i dansk, matematik og personlig udvikling. Det sker blandt andet via flere camps i weekender og ferier og med støtte fra en frivillig mentor et par timer om ugen. Lær for Livet har desuden udviklet Lær for Livet UNG, der skal være en ekstra hånd i ryggen på unge i overgangen til ungdomsuddannelse og voksenlivet. Lær for Livet er finansieret af fonde, virksomheder og kommuner med deltagende børn og unge.

For yderligere information se: www.laerforlivet.dk

For mere information kontakt venligst:

Dorthe Pihl, kommunikationschef i Lær for Livet: mobil 41 25 02 25

Flere nyheder