Lær for Livets bestyrelsesforperson, Henriette Christiansen, har fået nyt job

Lær for Livets bestyrelsesforperson, Henriette Christiansen, har fået nyt job som administrerende direktør i 15. Juni Fonden og stopper derfor som direktør i Egmont Fondens støtte- og bevillingsadministration.

Det betyder også, at Henriette stopper som bestyrelsesforperson for Lær for Livet efter 10 år på posten.

Henriette har haft en kæmpe betydning for Lær for Livets etablering, opstart og udvikling, og vi hylder hende som en af ”The Founding Mothers” af Lær for Livet som Egmont Fondens signaturprogram for over 10 år siden. Hun er en sand ildsjæl, der brænder for at give børn og unge i udsatte positioner bedre kort på hånden. Hun er en frontløber i forhold til at give børn og unge en stemme. Og at skabe forandringen FOR og MED børnene og de unge selv.

”Jeg vil gerne takke Henriette for den kæmpe indsats, hun har lagt i Lær for Livet, for den tillid hun viser organisationen og senest for at stå i spidsen for at lande Lær for Livets nye strategi, der skal brede vores indsats ud til gavn for endnu flere børn og unge i udsatte positioner,” udtaler direktør i Lær for Livet Karen Haumann.

”Der er ingen tvivl om, at Lær for Livet og børnene og de unge ligger mit hjerte meget nær. Det har været et kæmpe privilegium at være med til at udvikle Lær for Livet, og derfor også vemodigt at skulle give stafetten videre. Men jeg glæder mig til at kunne følge organisationen fra sidelinjen,” fortæller Henriette Christiansen, der fortsætter som forperson for Lær for Livet, indtil der er fundet en stærk afløser til posten.

Vi ønsker Henriette alt held og lykke i det nye – og tillykke til 15. juni Fonden, der nu får glæde af Henriettes visionære engagement og analytiske skarphed.

Flere nyheder