Ledige stillinger

Vil du være en del af Lær for Livet?

Her kan du få en oversigt over vores ledige stillinger. Vi søger også løbende frivillige mentorer og interviewere, samt frivillige, der kan assistere os med diverse HR-opgaver.


PRAKTIKSTILLINGER


Lær for livet har ikke nogle ledige praktikpladser netop nu, men du er altid velkommen til at kontakte os på kontakt@laerforlivet.dk, hvis du har lyst til at være en del af programmet.


STUDENTERSTILLINGER


Lær for Livet søger en kommunikationsstudent fra 1. september 2017. 

Drømmer du om at arbejde med kommunikation, marketing og PR i en NGO? Så er du måske Lær for Livets nye studentermedhjælper. Stillingen er normeret til ca. 20 timer om ugen. Ansøgningsfristen er 14. august 2017.
 
Se stillingsopslaget her
 

Lær for Livet søger en analysestudent fra 1. september 2017.

Drømmer du om at arbejde med databehandling og analyse i en NGO? Har du kendskab til kvantitative metoder og evaluering? Så er du måske Lær for Livets nye studentermedhjælper. Stillingen er sat til 15-20 timer om ugen. Ansøgningsfristen er 14. august 2017.

Se stillingsopslaget her

 

BLIV FRIVILLIG


Der er flere måder at engagere sig i Lær for Livet som frivillig. Du kan blive frivillig mentor eller deltage i Learning Camp, hvis du vil arbejde med børnenes læring. Du kan også blive HR-frivillig, hjælpe med mentorrekruttering eller interviews, hvis du brænder for at arbejde med organisering og rekruttering.

Lær for Livet søger HR-frivillige

Vil du være en del af et engageret team, der skal sikre, at Lær for Livets samarbejdspartnere får optimal støtte og opbakning? Som HR-frivillig hos Lær for Livet får du chancen for at bruge og træne dine evner inden for spørgeteknik, aktiv lytning og indsamling af data. Vi svarer på ansøgninger i uge 31 og frem.

Se stillingsopslaget her


Vil du være mentor?

Som frivillig mentor støtter du op om et anbragt barns læring og lektielæsning.

Læs mere om mentorordningen her.


Bliv frivillig interviewer

Lær for Livet søger frivillige interviewere i hele landet, der har mod på at tage samtaler med vores mentoransøgere.

Se opslag her


Bliv lokalansvarlig

Hvis du allerede er mentor, har du også mulighed for at blive lokalansvarlig i dit mentorteam. Som lokalansvarlig hjælper du de andre mentorer i dit område, hvis de har brug for råd eller sparring. Du fungerer også som bindeled mellem mentorerne og Lær for Livet. Hvis du kunne tænke dig at blive lokalansvarlig eller hvis du vil vide mere, kan du kontakte sekretariatet.