Ledige stillinger

Vil du være en del af Lær for Livet?

Her kan du få en oversigt over vores ledige stillinger. Vi søger også løbende frivillige mentorer og interviewere, samt frivillige, der kan assistere os med diverse HR-opgaver.


UNDERVISERE TIL LEARNING CAMP


Vil du spille en nøglerolle i et innovativt og vidensbaseret læringsprogram, der skal sikre anbragte børn samme muligheder i livet som ikke anbragte børn? Er du en erfaren underviser? Og trives du i højt tempo og har lyst til at gøre en forskel? Så er du måske en af Lær for Livets nye undervisere på Learning Camp. 

Læs et interview med Camilla Garfort, som er underviser på Learning Camp her.

Se stillingsopslag her


STUDENTERSTILLINGER


Bliv kommunikationsstudent

Drømmer du om at arbejde med kommunikation, marketing og PR i en NGO? Så er du måske Lær for Livets nye studentermedhjælper. Lær for Livet søger en studentermedhjælper 15-20 timer om ugen, der kan bidrage til Lær for Livets arbejde med kommunikation og kampagner til rekruttering af frivillige.

Læs mere om stillingen her


BLIV FRIVILLIG


Der er flere måder at engagere sig i Lær for Livet som frivillig. Du kan blive frivillig mentor eller deltage i Learning Camp, hvis du vil arbejde med børnenes læring. Du kan også blive HR-frivillig, hjælpe med mentorrekruttering eller interviews, hvis du brænder for at arbejde med organisering og rekruttering.


Bliv mentor

Som frivillig mentor støtter du op om et anbragt barns læring og lektielæsning.

Læs mere om mentorordningen her.


Bliv frivillig interviewer

Lær for Livet søger frivillige interviewere i hele landet, der har mod på at tage samtaler med vores mentoransøgere.

Se opslag her.


Bliv HR-frivillig

Vil du være en del af et engageret team, som er med til at gøre en forskel igennem støtte og opbakning til mentorer og plejefamilier? Så bliv HR-frivillig hos Lær for Livet og hjælp os med at styrke vores arbejde for anbragte børn og unge. Læs om hvorfor du skal være frivillig her.

Se opslag her.


 

  • Følg os