Ledige stillinger

Vil du være en del af Lær for Livet?

Her kan du få en oversigt over vores ledige stillinger. Vi søger også løbende frivillige mentorer og interviewere, samt frivillige, der kan assistere os med diverse HR-opgaver.


PROGRAMLEDER FOR LÆRING


 Vil du spille en nøglerolle i et innovativt og videnbaseret læringsprogram, der skal bidrage til, at flere anbragte børn får en ungdomsuddannelse? Og har du en brændende interesse for, hvad der rører sig inden for læringsfeltet for børn og unge? Så er du måske Lær for Livets nye programleder for læring. 

Se stillingsopslaget her


UNDERVISERE TIL LEARNING CAMP


Vil du spille en nøglerolle i et innovativt og videns baseret læringsprogram, der skal sikre anbragte børn samme muligheder i livet som ikke anbragte børn? Er du en erfaren underviser? Og trives du i højt tempo og har lyst til at gøre en forskel? Så er du måske en af Lær for Livets nye undervisere på Learning Camp.

Se stillingsopslaget her


STUDENTERSTILLINGER


Vi søger i øjeblikket ikke studentermedhjælpere.


PRAKTIKSTILLINGER


Vi søger i øjeblikket ikke praktikanter.


 BLIV FRIVILLIG


Der er flere måder at engagere sig i Lær for Livet som frivillig. Du kan blive frivillig mentor eller deltage i Learning Camp, hvis du vil arbejde med børnenes læring. Du kan også blive HR-frivillig, hjælpe med mentorrekruttering eller interviews, hvis du brænder for at arbejde med organisering og rekruttering.


Vil du være mentor?

Som frivillig mentor støtter du op om et anbragt barns læring og lektielæsning.

Læs mere om mentorordningen her.


Bliv frivillig interviewer

Lær for Livet søger frivillige interviewere i hele landet, der har mod på at tage samtaler med vores mentoransøgere.

Se opslag her


Bliv lokalansvarlig

Hvis du allerede er mentor, har du også mulighed for at blive lokalansvarlig i dit mentorteam. Som lokalansvarlig hjælper du de andre mentorer i dit område, hvis de har brug for råd eller sparring. Du fungerer også som bindeled mellem mentorerne og Lær for Livet. Hvis du kunne tænke dig at blive lokalansvarlig eller hvis du vil vide mere, kan du kontakte sekretariatet.

  • Følg os