Ledige stillinger

Vil du være en del af Lær for Livet?

Her kan du få en oversigt over vores ledige stillinger. Vi søger også løbende frivillige mentorer og interviewere, samt frivillige, der kan assistere os med diverse HR-opgaver.


UNDERVISERE TIL LEARNING CAMP


Vil du spille en nøglerolle i et innovativt og videns baseret læringsprogram, der skal sikre anbragte børn samme muligheder i livet som ikke anbragte børn? Er du en erfaren underviser? Og trives du i højt tempo og har lyst til at gøre en forskel? Så er du måske en af Lær for Livets nye undervisere på Learning Camp.

Se stillingsopslaget her


PRAKTIKSTILLINGER


Kommunikationspraktikant til foråret 2018

Drømmer du om at arbejde med kommunikation, projektledelse og PR  i en NGO? Og mangler du en praktikplads i foråret 2018 i København? Så kan du blive en del af Lær for Livets nye praktikanter. 

Se stillingsopslaget her


HR-praktikant til foråret 2018

Drømmer du om at arbejde med HR og servicering af frivillige i en NGO? Studerer du indenfor HR og har du kendskab til ledelse og fastholdelse af frivillige? Og mangler du en praktikplads i foråret 2018 i København? Så kan du blive en af Lær for Livets nye praktikanter.

Se stillingsopslaget her

 


STUDENTERSTILLINGER


Vi søger i øjeblikket ikke studentermedhjælpere.


BLIV FRIVILLIG


Der er flere måder at engagere sig i Lær for Livet som frivillig. Du kan blive frivillig mentor eller deltage i Learning Camp, hvis du vil arbejde med børnenes læring. Du kan også blive HR-frivillig, hjælpe med mentorrekruttering eller interviews, hvis du brænder for at arbejde med organisering og rekruttering.


Lær for Livet søger HR-frivillige

Vil du være en del af et engageret team, der skal sikre, at Lær for Livets samarbejdspartnere får optimal støtte og opbakning? Som HR-frivillig hos Lær for Livet får du chancen for at bruge og træne dine evner inden for spørgeteknik, aktiv lytning og indsamling af data. 

Se stillingsopslaget her


Vil du være mentor?

Som frivillig mentor støtter du op om et anbragt barns læring og lektielæsning.

Læs mere om mentorordningen her.


Bliv frivillig interviewer

Lær for Livet søger frivillige interviewere i hele landet, der har mod på at tage samtaler med vores mentoransøgere.

Se opslag her


Bliv lokalansvarlig

Hvis du allerede er mentor, har du også mulighed for at blive lokalansvarlig i dit mentorteam. Som lokalansvarlig hjælper du de andre mentorer i dit område, hvis de har brug for råd eller sparring. Du fungerer også som bindeled mellem mentorerne og Lær for Livet. Hvis du kunne tænke dig at blive lokalansvarlig eller hvis du vil vide mere, kan du kontakte sekretariatet.

  • Følg os