Ledige stillinger

Vil du være en del af Lær for Livet?

Her kan du få en oversigt over vores ledige stillinger. Vi søger også løbende frivillige mentorer og interviewere, samt frivillige, der kan assistere os med diverse HR-opgaver.


UNDERVISERE TIL LEARNING CAMP


Vil du spille en nøglerolle i et innovativt og videns baseret læringsprogram, der skal sikre anbragte børn samme muligheder i livet som ikke anbragte børn? Er du en erfaren underviser? Og trives du i højt tempo og har lyst til at gøre en forskel? Så er du måske en af Lær for Livets nye undervisere på Learning Camp. 

Læs et interview med Camilla Garfort, som er underviser på Learning Camp her.

Se stillingsopslag her

 


STUDENTERSTILLINGER


HR-student til Lær for Livets mentorordning

Drømmer du om at arbejde med HR og servicering af frivillige i en NGO? Har du interesse for HR, og ledelse og fastholdelse af frivillige? Så kan du blive Lær for Livets nye studentermedhjælper.

Se stillingsopslag her

Studentermedhjælper til Lær for Livets mentorordning

Drømmer du om at arbejde med frivilligpleje i en NGO? Har du kendskab til frivillighed herunder motivation, pleje og fastholdelse af frivillige? Så kan du blive studentermedhjælper hos Lær for Livets mentorordning.

Se stillingsopslag her

 


PRAKTIKSTILLINGER


Kommunikationspraktikant 2019

Drømmer du om at arbejde med kommunikation, projektledelse og PR i en NGO? Og mangler du en praktikplads i foråret 2019 i København? Så kan du blive Lær for Livets nye praktikant.

Se kommunikationspraktikantopslaget her


BLIV FRIVILLIG


Der er flere måder at engagere sig i Lær for Livet som frivillig. Du kan blive frivillig mentor eller deltage i Learning Camp, hvis du vil arbejde med børnenes læring. Du kan også blive HR-frivillig, hjælpe med mentorrekruttering eller interviews, hvis du brænder for at arbejde med organisering og rekruttering.


Bliv mentor

Som frivillig mentor støtter du op om et anbragt barns læring og lektielæsning.

Læs mere om mentorordningen her.


Bliv frivillig interviewer

Lær for Livet søger frivillige interviewere i hele landet, der har mod på at tage samtaler med vores mentoransøgere.

Se opslag her


Bliv lokalansvarlig

Hvis du allerede er mentor, har du også mulighed for at blive lokalansvarlig i dit mentorteam. Som lokalansvarlig hjælper du de andre mentorer i dit område, hvis de har brug for råd eller sparring. Du fungerer også som bindeled mellem mentorerne og Lær for Livet. Hvis du kunne tænke dig at blive lokalansvarlig eller hvis du vil vide mere, kan du kontakte sekretariatet.

  • Følg os