Alle nyheder fra Lær for Livet

NYHEDER

Bliv løbende opdateret med viden, værktøjer og aktuelt nyt til dig og din virksomhed. Tilmeld dig vores e-nyhedsbrev og få nyheder og relevant viden.

26. august 2022

Nyt HR-hold i Aarhus

Som noget nyt har vi i Lær for Livet startet et Aarhus-baseret HR-hold op. Her mødes fire frivillig hver mandag, hvor de både ringer til kommende mentorer og på sigt også skal kontakte igangværende mentorer.

25. august 2022

Ni ud af 10 har fået nye venner på sommerens camp

Rekordmange børn fra hele landet startede denne sommer i Lær for Livet. Vi har bedt dem om at evaluere campen. Evalueringen viser blandt andet, at ni ud af 10 har fået nye venner og glæder sig til at komme på camp igen til efteråret.

24. august 2022

Hvad kan Lær for Livet lære os om at løse vilde samfundsproblemer?

Læringsulighed er et såkaldt vildt problem, der ikke findes simple løsninger på. Men Lær for Livet er på 10 år lykkedes med at skabe markante positive resultater for målgruppe i en meget udsat position. Hvad kan vi lære af det?

28. juni 2022

Lær for Livet får ny direktør

Nuværende vicedirektør i DM – fagforening, Karen Haumann, tiltræder den 1. september 2022 som direktør i Lær for Livet.

09. juni 2022

Lær for Livets direktør har fået nyt job

Tillykke til Lær for Livets direktør Illa Westrup Stephensen, der har fået nyt job. Efter knapt 10 år i Lær for Livet tiltræder hun 1. august 2022 som direktør i Ebbefos Fonden, som er en nyetableret fond, der skal uddele midler til initiativer, der styrker unges mentale trivsel.

09. juni 2022

Tillykke til årgang 2021!

Årgang 2021 har netop har afsluttet deres sidste Learning Camp, LC3, og de afslutter dermed deres første år i Lær for Livet. Næste skridt i deres Lær for Livet-rejse er temacamps. Se datoerne her.

09. juni 2022

Hvordan er det at være mentor, og hvordan er det at være Learning Kid i Lær for Livet?

Vores mentorer og Learning Kids er eksperterne på området, og derfor får Mai-Line og Trine ordet. Mai-Line og hendes mentor Trine har kendt hinanden siden november 2021.

01. juni 2022

Mød Lær for Livet på folkemødet

På årets Folkemøde 2022 fløjter Lær for Livet op til kamp for lige muligheder.

Vi giver chanceuligheden det røde kort i en fodboldkamp med Lær for Livets ambassadør Daniel Agger i spidsen som spillende træner.

22. april 2022

Ferie, faglighed og fællesskab 

Julie arbejder til dagligt som lærer. I dele af sin ferie gør hun en forskel på Lær for Livets camps for anbragte og udsatte børn. Målet er at styrke børnene både fagligt og socialt. Men Julie tager også selv fra camps med styrket faglighed og med venner for livet. 

13. april 2022

Social iværksætter fylder 50 år

Direktør i Lær for Livet, Illa Westrup Stephensen, fylder 50 år onsdag den 13. april 2022.

11. marts 2022

Prik til dit netværk – og få biografbilletter

Årgang 2022 er større end nogensinde. Derfor har vi brug for din hjælp, så vi kan finde dygtige mentorer og campmedarbejdere til de rekordmange Learning Kids. Vi kvitterer med biografbilletter som tak.

11. marts 2022

Vil du deltage i en dokumentarserie om Lær for Livet?

Vi er blevet kontaktet af Pernille fra produktionsselskabet Pipeline. De ønsker at lave en dokumentarserie om Lær for Livet. Du kan læse mere om det her.

11. marts 2022

Ni ud af 10 mentorer vil anbefale andre at blive mentor

En ny undersøgelse blandt Lær for Livets mentorer viser, at 91 procent af mentorerne er så glade for at være mentor, at de vil anbefale andre at blive mentor.  Til gengæld savner flere at mødes med andre mentorer og deres mentorbørn lokalt. En ny frivilligstrategi i Lær for Livet baner vejen for flere lokale arrangementer. […]

11. marts 2022

Der kommer ikke så mange flyvende bøger gennem stuen, som der har gjort

Ordene kommer fra Sine, der er mor til 12-årige Ronja, som startede i Lær for Livet i sommerferien 2021. Her fortæller Sine, hvordan hun som mor oplever, at hendes datter har fået hjælp til at tro mere på sig selv og på, at hun kan lære nye ting. En hjælp som Sine gerne selv ville have haft i sit liv.  

02. marts 2022

Kom gratis med i ZOO – og oplev Christopher live!

Tag med Lær for Livet backstage i ZOO! Det går løs den 19. marts kl. 16.30-21.00, og vi håber, at se så mange af jer som muligt!

03. februar 2022

Lær for Livet som social investering

Med en social investering vil Aarhus Kommune, Lær for Livet, Den Sociale Investeringsfond, Lauritzen Fonden og Rådet for Sociale Investeringer i Aarhus give flere udsatte og anbragte børn mulighed for at bestå folkeskolens afgangsprøve.

15. december 2021

Learning Clubs fortsætter i 2022

Vores nye initiativ Learning Club blev en succes og grundet stor efterspørgsel fra børnene, har Lær for Livet besluttet af vedholde initiativet i 2022.

17. november 2021

Thomas Kirkeskov er ny frivilligchef i Lær for Livet

Tidligere generalsekretær i KFUM-spejderne, Thomas Lynderup Kirkeskov, starter den 1. december 2021 som frivilligchef i Lær for Livet.

24. september 2021

Mentorsparringer i efteråret

Den 22. september skydes næste omgang af mentorsparringer i gang. Kom og få sparring på udfordringer eller vær med til at hjælpe dine mentorkollegaer med deres udfordringer.

24. september 2021

Sparring for mentorer med hjemmeboende mentorbørn

At være mentor for et barn i en udsat familie giver nogle specielle forhold for mentorgerningen. Derfor tilbyder vi torsdag d. 28. oktober en speciel sparring for mentorer for børn, der bor hos deres biologiske familier.

24. september 2021

Et nyt kuld mentorer

Den 4. september 2021 afholdte vi, for første gang i knap et år, fysisk uddannelse for 50 nye mentorer, der nu er klar til at starte med deres mentorbørn.

Indlæs flere